VENTEECIA - Historien
For lang tid siden levede en hersker over landet Venteecia. Han var ene om landet og kunne derfor sidde på magtens trone, uden andres meninger. Denne mand skulle give tronen videre til sin først fødte, men problemet opstod da tvillingerne Wero Og Nacacia blev født. Ingen kunne se hvem der blev født først, da fødslen skete i mørke og moderen ikke havde hjælp til det. Folk lod problemet stå, uden at bekymrer sig mere om det - der var jo alligevel langtid før spædbørnene skulle overtage magten.

Dagen kom hvor herren skulle træde ned for sin trone og den næste leder skulle krones. Men hvem? Dette dilemma kunne ikke bestemmes og det blev aftalt at landet blev delt i to. En side til hver en af de unge ledere. Weros side blev i daglig tale kaldt Weteca og Nacacias side Natia. Men selvfølgelig ville begge de grådige unge herskere styre hele Ventecia selv, ligesom deres far.

Som årene gik, blev der mere og mere strid mellem tvillingerne, men ingen af dem kunne overvinde sin modstand. Det lagde de fra sig for en tid, men det viste sig blot at være en facade. Ingen våbenhvile blev der, for begge parter ønskede at være den eneste hersker på toppen. Hvem blev det? Det vides ikke. Begge tvillinger forsvandt, aldrig så man mere til dem.

Nu vandrer de rundt som en gennemsigtig skikkelse - man ved ikke om de er døde, og hvis de er, ved man ikke årsagen. Kroppene er aldrig blevet fundet.

Landet har ingen ny hersker, for begge tvillinger kæmper endnu. Blot i en overnaturlig skikkelse, som er blevet fortalt at være lidt gennemsigtigt, bleg og urørlig. Stadig kæmper de om magten og stadig er landet opdelt i to 'arter'. Dog er Venteecia blevet et land igen, men langt fra beboerne. Ingen ved hvem der hører til hvad, kun personen selv. Når en veteener bliver født, bliver han eller hun automatisk bundet til endten Weros eller Nacacias side. Det siges at hvis den man elsker står tæt sammen med vedkommende, danner et lille mønster sig på han/hendes hals. Dette er tegnet på ens rigtige side - dvs Weros eller Nacacias. Her vil elskeren se hvem han/hun i virkeligheden er, og hvis det er den modsatte side af sig selv... Kan man vælge at trodse sin art, følge kærligheden og få forfærdelige konsekvenser - hvilken vil gøre Wero/Nacacia meget vred, og der vil straks opstå et mokent - eller følge sin tro, og skille sig hurtigst muligt af med elskeren. Hvis Wero/Nacacia føler for denne veteener, ser ham/hende trofast og troværdig vil man måske blive udnævnt til harper.

Det vil altid være muligt at lyve for andre om sin art - hvis man er trofast ved sin art og leder, skal man være klog og snedig. Den anden del skal jo udrydes, så landet bliver ført under enehersker. Der er frit spil - blot vær' opmærksom og sikker på dine valg. Alt kan ske, intet er umuligt i landet Venteecia.
 
Panel title
Antal besøg: 242

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,55618405342102sekunder