One girl , 2 horses - Dagbog
May
1
2013

Kære lille lorte dagbog ;-)

Jeg havde glemt alt om den her side jeg har lavet , for et år siden!
Min plan var at slette den , men ja jeg tænkte hvorfor dog gøre det? Måske er der nogen der følger med på den , det håber jeg da virkelig der er nogen der vil? smiley.gif Men ellers skriver jeg da bare for mig selv ;-)
Ej på det år der er gået er der virkelig sket helt utroligt meget i mit liv , både godt og skidt angry.gif

Jeg er blevet en lille smule kendt.
Jeg ved ikke om der er nogen der læser avis eller ude og hjemme? Men jeg har været ikke begge blade.
For et år siden var der Tønderfestival , og både min mor og far var med. Min far arbejder der og min mor var der for at høre musikken! Jeg var hos min farmor indtil om søndagen var jeg skulle mødes med min mor ude på pladsen. Det pis regnede og jeg stod med min hund og paraply i hånden, da jeg endelig fik øje på min lille mor i blandt de 100 vis af andre mennesker, hun bevægede sig hen mod en skraldespand, hvor hun kastede op og faldt bagover! Jeg ved ikke hvordan jeg gjorde det, men jeg gjorde det! Jeg løb med hund og paraply så hurtigt jeg kunne , hen for at redde min mor! Hendes øjne flakkede og hendes vejrtrækning var lav! Jeg vendte hende på siden og stak min hånd ind i munden på hende for at skabe en bedre luftvej! Lægerne på pladsen var hurtigt på stedet og fik ringet 112 , jeg blev trukket væk af en eller anden! Jeg kunne der blev sagt , der er ingen puls start hjertemassage! Jeg har aldrig nogensinde været så meget i chok som jeg var der! Jeg har været meget igennem og er derfor blevet en stærk pige! 
Når men jeg ringede og  ringede til min far for at fortælle at mor var faldet om ude foran telt 1 , der hvor han arbejdede. Ambulancen ankommer til stedet og får hende bragt ind i ambulancen , hvor hun får stød fordi hendes hjerte flimre. Min far ,farmor og jeg bliver bragt ind i et hus der tilhører festivalen.De fortæller så hvad vil ske med min mor og hvad de gjort. De fortæller mig at det jeg har gjort var super flot og jeg havde redet hendes liv.  
I flere timer sidder hele min familie og venter på sygehuset for at høre hvad der ydeligere er sket med min mor. 
Jeg vil selvfølgelig skriver resten senere hjerte.png

March
5
2012

Skriv en overskrift

Det er nu 5 dage siden vi sagde Felix op ( Altså der hvor han står) Så den 1 april bliver Felix flyttet.

Jeg er lige kommet over en omgang  influenza ( fuuuuuuuuuck!) 

Love hjerte.png 

Feb
1
2012

Skriv en overskrift

Hej allesammen.
Jeg har været syg hele sidste uge , vildt  nederen.
Idag kl 7 , fik vi en besked fra rideskolen at der havde været indbrud. 
FUUUUUUck tænkte jeg da bare , altså jeg var driv våd man også skulle jeg til at kører derned med min far, det havde jeg da bare overhovedet ikke tid til man! 
Men altså vi kom derned og min sadel hang der stadig (heldigvis) Tyvene havde troet at min bates sadel (ikke ment på nogen ond måde)  Men de ville bestemt ikke have den. Men altså det var faktisk ikke en den sadel de havdet troet , på sadelovertrækket står der BATES! men indeunder er der en Kieffer!  Lidt af en lorte dag men så alligevel ikke. Loves her fra! hjerte.pnghjerte.pnghjerte.png 


Ps. alt i alt blev der taget 18 sadler! nogen med meget høj værdihjerte.png 

Jan
29
2012

Skriv en overskrift

Hej allesammen det er lidt lang tid siden jeg sidst har lavet noget på siden , men det vil jeg til at lave om på! Så bliv på det skal nok blive godt! 

Loves hjerte.png

Jan
7
2012

Skriv en overskrift

så er jeg kommet hjem fra Felix.
Lad mig give jer et godt råd, når nogen siger til dig "nu må du ikke falde af, kan du love mig det?" så lov det aldrig!  Tro mig jeg lovede det og hvad skete der BUM lille victoria faldte af!!!

Jan
7
2012

Skriv en overskrift

Idag d. 7/1 har jeg ikke lavet en skid , jeg har kun gået rundt i nattøj.Men nu er klokken ved at være 7 og der er vist en lille rød hest der står og venter på mig! 

 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 2201

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,76049089431763sekunder