vistaazul - Strandende i området
 
Huset ligger ca. 2 km. fra stranden.
Kyststrækningen fra byen Torrevieja til Cartagena i syd, er pragtfuld, med den ene strand efter den anden. Der er et stisystem på 17 km. langs Middelhavet.

Kystlinien er med klipper, klart vand og følgene sandstrande med Blå Flag:Punta Prima, La Zenia, Cabo Roig, Campoamor og Playa Flamenca. Kysten byder på et smukt lokalmiljø med en perfekt balance mellem grønne områder og bebyggelse.

La Zenia, stranden der ligger nærmest huset, er beliggende mellem strandene Playa Flamenca og Cabo Roig. La Zeniastranden er 350 m. lang og en pragtfuld beliggenhed, gode faciliteter og rene omgivelser. Stranden byder på handicap faciliteter, strandbrusere, toiletter, førstehjælp, livredder, telefon, parkering, taxi, bus, strand barer og restauranter, sportsfaciliteter med meget mere.

Cabo Roig stranden er 420 m. lang og 18 m. bred , den er udformet som en lavtliggende bugt. Man  kommer til stranden via kørerampe eller trapper. Hvis man er til gåture, sol og strand, er denne strand det ideelle sted at nyde livsstilen på Costa Blanca. Vandsport ,så som Windsurfing eller vandski er der også mulighed for. Stranden byder på mange faciliteter, parkering, telefon, handicap faciliteter, bus, livredder, barer og restauranter.

Playa Flamenca stranden er 150 m. lang og dejlig fredelig, beliggende mellem Punta Prima og La Zenia. på stranden er der livreder, sportsfaciliteter, telefon, strandbrusere, toilet, barer og restauranter.

Campoamor er en åben strand med meget fint sand, en strandpromenade og sportsfaciliteter. Der er en havn, som kan tilbyde enhver form for vandsport, sejlads, windsurfing m.m. Stranden er udstyret med handicap faciliteter, toiletter, bad, livredder, barer og restauranter.
La Zenia
 
4ab3cf2fdc71818092009.jpg
La Zenia - nærmeste strand
Set fra restauranten
 
4ab3cf605847818092009.jpg
Punta Prima
God strand med mange faciliteter
 

 

Lille bugt
Mellem Punta Prima og Playa flamenca er der små bugte hvor der er ro.

 
Playa de Flamenca
Lille strand ved siden af La Zenia
 
Cabo Roig
Udsigt over uberørt natur mod Cap Roig
 
Torre De La Horadada
10 min. kørsel fra huset ligger denne strand, hvor der er god plads
 4ab3cf8f2a4aa18092009.jpg
Cala De Campoamor
God strand
 
Cala Capitan
På denne lille strand er der roligt i november

 
 
Panel title

© 2023 vistaazul

Antal besøg: 68342

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.14572501182556sekunder