vistaazul - aktiviteter med børn
 
Aquopolis
Aquopolis ligger i Torrevieja, og har alt hvad et vandland skal have, ganske hyggelig med stort område for de helt små børn. Det er dog ikke helt nyt!
 
Go Kart

Bare 5 min. fra lejligheden ligger denne meget store Go-Kart bane. De her karts til alle aldre og for de lidt øvede er der også karts der køre meget hurtigt. Banen har desuden en café og fra cafén kan man sidde og kigge ud på de fartglade hvis man ikke selv er til det.
Lo Rufete

Lo Rufete ligger på NV-95 vejen mod Orihuela, lige efter San Miquel.
Hos Lo Rufete er det muligt at ride,paintball, leje mountainbikes, køre på 4 hjulet motorcykler m.m.
Et sted der er super at tage ud på en dag med godt vejr og køre på de 4 hjulede motorcykler nede ved ferskvands søen.

Super alternativ til stranden!

 
 
Rio Safari i Elche
Rio Safari Elche

Rio Safari er en anderledes form for Zoologisk have. Ved indgangen bliver man fotograferet af et par meget ihærdige damer, der om halsen har slanger, man låner og bliver foreviget med. 3 fotos koster 10 €.

Til højre for indgangen ligger burene med aberne. Her er chimpanserne sjove at betragte med alle deres mange løjer og krumspring.

Lige fremme finder man toget, der kører rundt i parken mellem dyrene. Mellem de vilde og farligere dyr er der et hegn mellem toget og dyrene, hvorimod man ved de mere tamme, kører inde mellem dyrene. Her stiller en okse sig foran toget og flytter sig i sit eget tempo, så må vi andre pænt vente, til det passer den at gå ud til siden.

Jaguarer, løver og tigre gemmer sig og er svære at få øje på, hvorimod strudse, bisonokser, hjorde, giraffer, zebraer, kameler, dromedarer, emuer og elefanter er mere villige til at lade sig se og fotografere. Flere forskellige dyr går i samme åbne indhegning, ganske som de gør i det naturlige miljø. Turen varer 15 minutter, og efter turen kan man se sig selv på video i "Video Safari".

Ad gangsystemet om dyrenes domæne, kan man gå rundt og studere dem. Ved krokodilleland spadserer man på en overdækket bro over krokodillerne. De ligger sløve og dorske i solen, nogle i deres vandbassin andre på jorden. Flodhesten ligger også apatisk i sit vandbassin. Til gengæld er Strudse og Emuer sjove at betragte, her er liv, fest og ballade.

Der er lavet et gangsystem som et kors mellem dyrenes område. Midt i det hele befinder en overdækket picnic restaurant sig, hvor man spiser sin medbragte mad med drikkevarer.

I udkanten af området findes en lille sø med hvide og sorte svaner. Midt i søen ligger en lille ø med geder og ponyer, som børnene kan hilse på eller få ridetur.

19997-2-small.jpgAkvariet er lille og har en del små akvarier pyntet med vandplanter, sten og klipper og forskellige småfisk i de enkelte. Samme sted kan man også se varaner, kamæleoner og skildpadder.

I fugleburenes afdeling er papegøjerne absolut de sjoveste og mest farvestrålende at iagttage.
Hos krybdyrene ser man forskellige slanger fra helt små til store.

Showet, hvor dyrene optræder er virkelig morsomt. Det begynder kl. 13.00 og varer en halv time.

Først entrer delfinen sit podium, fuld af liv og klapper i luffer, springer i vandet svømmer rundt og laver spring i luften. Hver gang den laver et kunststykke klapper den med lufferne og bliver belønnet med en fisk.

Papegøjerne er livlige, morsomme og dygtige. De cykler, spiller død eller løber hen over scenebordet. En anden skal finde en kugle, der er anbragt under en af tre klokker, som hele tiden blev flyttet rundt. Man kan se på den, at den går meget op i det. En papegøje bliver anbragt i en lille vogn og en anden skal trække den. Den trækkende fugl protesterer noget, men gør det dog. En papegøje kører en lille jeep hen over scene og tilbage. Det slutter med en fugl, der cykler på en snor hen over scenen. Alle fugle ser ud til at nyde deres kunststykker og er ivrige efter at udføre dem.

Til sidst optræder elefanten som barber. En mand fra publikumsrækken bliver anbragt i en stol og får en kappe om sig. Elefanten sæber ham ind over hele hovedet og i håret. Den tager en meget stor ragekniv og barberer, mest i håret. Den vasker sæben af ved at dyppe snablen i vand og sprøjter det ud over ham, så tørrer han ham. Den bliver spurgt om, hvilken kam den vil benytte til at frisere ham med. Den vælger en enorm kam, som den kører hen over hovedet på ham. Da manden ikke har penge at betale med, får han en spand over hovedet. Elefanten ser ud til at nyde forestillingen og har tilsyneladende et særdeles godt forhold til sit menneske.

Der er mulighed for en ridetur på kamel eller pony. Her er svømmebassin med tilstødende bar. En tapas (lille ret) med brød og en vand koster 4,50 €. Der kan købes bocadillos (aflangt brød) med pølse, ost, skinke, tun osv. Montadidos (lille sandwichbolle) med morcilla (blodpølse) lomo (ribben) salchicha (bajersk pølse).

Almindelige retter kan også fås. Bacon, chuletas cerdo (svinekotelet) chuletas cordero (lammekotelet), lomo (ribben) paella (typisk spansk ret, bestående af mange forskellige ting,) ¼ pollo (kylling). Det bliver i reglen serveret med pommes frites og måske salat. Helados (is) af forskellig slags. Der står ingen priser på varerne.

19997-3-small.jpgI den anden ende af området findes en legeplads for børn og en selvbetjenings restaurant. En stor lunch med to flasker vin til for to voksne koster ca. 36 €.

Information og kørevejledning:
Rio Safari åbner kl. 10.30. Overfor haven ligger parkeringspladserne, hvor en parkeringsvagt går rundt og kræver 2 € for parkering. Jeg giver ham 1€, hvilket han stiller sig tilfreds med. Jeg har mistanke om, han er selvbestaltet. Indgangen koster 14 € for en voksen og er gratis for børn under 3 år. Derefter er resten af aktiviteterne gratis. Kl. 14.00 lukker indendørsaktiviteterne og har sandsynligvis lukket til kl. 17.00 men jeg ser intet om det.

Kør ad landevejen N 332 fra Torrevieja til Santa Pola. I Santa Pola er der dårlig skiltning til Elche fra Torrevieja siden, men man kører ned mod byen og drejer til venstre ved benzintanken mod Elche. Har man passeret vejen, tager man den næste mod Santa Pola på toppen ad bakken og kører ind mod byen. Ved rundkørslen kører man hele vejen rundt og tilbage samme vej og ved N 332 drejer man til venstre og umiddelbart derefter til højre mod Elche. Herefter er der skiltning hele vejen til parken. Fra Torrevieja er der ca. 35 km
 
Mundo Mar
Mundo Mar ligger i Benidorm  og er en dyre park med masser af shows. De fleste af deres dyr er dyr der lever i vand og deres hovedatraktion er helt klart deres delfin show. Man har efterfølgende mulighed for at få taget billeder med delfinerne og hvis man betaler lidt ekstra får man en halv time sammen med dem hvor man kan fodre dem og sidder i vandkanten med dem.
Næsten et must at besøge når man er i området med børn.

Ligger ca. 1 times kørsel fra Torrevieja
Aqualandia

Aqualandia ligger lige ved siden af Mundo Mar og er områdets største vandland. Hvis man er til et godt adralinkick så har Aqualandia ruchebanen til jer. En god ide når man alligevel er i omådet er at køre tidligt, se Mundo Mar først og så slutte af med en tur i vandland og blive kølet lidt af. Husk det når i køber billetterne da der er stor rabat hvis man køber indgang til begge parker med det samme.  

Ligger i Benidorm ca. 1 times kørsel fra Torrevieja

 
Panel title

© 2023 vistaazul

Antal besøg: 68362

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.23069405555725sekunder