- Karins Livshistorie/slægtshistorie

   

Karin Wonsyld Rasmussen Gift Hansen

 

Og efter at den nye navnelov trådte i kraft april 2006 valgte jeg at slette Hansen så nu hedder jeg kun Karin Wonsyld .

Jeg er født 08/10 1955 i Randers I Steemansgade ved min farmor og farfar som var Julius Masdadius Jensen Wonsyld og Karoline Mathilde Kristensen.

mine rigtige forælder var Helga Regine Nielsen Født 29/4 1930 Kviteberg Kvænangen Tromsø Norge og Jens Peter Vonsyld Født 17/4 1923 og Død forår 1997 gamle Møllegaard Horne Fyn .

To dage efter at jeg blev født kom jeg på børnehjem i Hadsten med henblik på adoption da min forælder ikke kunne have mig af diverse årsager .Mine forælder havde i forvejen 3 fælles børn og fik senere 1.

Det var : Inge Lise Født Vonsyld Gift med Sverre Tangen , født 3/11 1952 Tromsø Troms .

Anne Grethe Født Vonsyld Kviteberg Kvænangen Troms, først Gift med Knut Aronsen som hun blev skilt fra og mødte senere Troels Halvorsen Som hun blev Gift med da han fik kræft og lå for døden.

Hans Eirik Vonsyld født 19/3 1954 Kviteberg Kvænangen Troms , han tog sit eget liv i sit hjem foran en kammerat 12/8 1998 i Troms , begravet N. Eiker Kirkegaard

Dan Robert Vonsyld født 24 /8 1958 Tromsø Sykehus Tromsø Troms . død 2/10 1985 Sverige ved trafik ulykke med lastbil begravet N. Eiker Kirkegård ved Kokstadelva Norge

I forvejen havde min far Jens Peter Vonsyld 5 børn evt. 6 uden for ægteskab. det kommer jeg til senere.

Jeg kom som sagt på børnehjem i Hadsten med henblik på adoption , så den 11/8 1956 kom jeg til mine adoptiv forælder som blev mine nye forældre . og det var Lida Siboni Født Elving Født 12 /2 1922 død 30 /5 1987 8.3o i sit hjem Kongensgade 17 II sal tv. Og begravet 6/ / 1987 på Horsens Kirkegaard Sundvej og Knud Åge Rasmussen. Født 1 /4 1921 i Horsens og Død 26 / 3 1984 blev begravet på Horsens Kirkegaard Sundvej men gravstedet er slettet efter 10 år uden min viden.

De blev skilt i 1967. Men det kommer et andet sted.

Nå men jeg kom så til Horsens Kongensgade 21 IIII sal hos mine adoptiv forældre hvor vi havde nogle gode år . da jeg var ca. 3 år flyttede vi hen i Kongensgade 17 på II sal til venstre og hvor min adoptiv mor boede til sin død. allerede som 4 el var det 5 åring fik jeg af vide af min Adoptiv mor at jeg var adoptiv barn når jeg spurte hvor jeg var født fik jeg klar besked at jeg var Adoptivbarn og min rigtige far var dansk og min rigtige mor var Norsk, så der blev ikke puttet noget under gulvtæppet som man siger.

 

Men da jeg blev ca. 12 år nærmere bestem marts 1967 så fandt min adoptivfar en ny kone Ulla Gregers Poulsen Som var 30 år yngre end min adoptiv far og 8 år ældre end jeg og hun havde en dreng på knap 1 år som hed John..

Min Adoptiv far sagde til min mor at hun kunne beholde lejligheden og møbler og jeg, bare han fik Ulla og sådan blev det .

Fra jeg kom til mine adoptivforældre havde jeg mange gode år dels i hjemmet i Kongensgade eller i vores sommerhus på Bjørnsknudevej 31 i Strandhuse ved Juelsminde, Hvor jeg dels legede med en pige ved navn Ann Clark fra England hendes mormor havde teglværket i Juelsminde , jeg legede også der med Erik Hvis forældre havde biografen Kino i Borgergade i Horsens. dette blev solgt da mine adoptivforældre blev skilt i 1967.

Jeg havde også mange gode stunder dels ved min Mormor Anna pepita Josefine Siboni Født 12 /4 1893 på Frederiksberg død 21 /10 1968 kattesund 15 I sal th. og Morfar Christian Valdemar Thorshøj Elving født 24 /1 1888 Horsens død 21 april 1972 Horsens Sygehus .

Og ved min bedstefar Alfred Rasmussen født 12 /4 1900 i Horsens død sommeren 1980 Selvmord og bedstemor Alma Rasmussen på Frydsvej Horsens hvor de boede til deres død.

Jeg havde også mange gode time med mine venner i Vesterport hvor jeg boede ind til jeg var 17 år og 9 mdr.

Jeg begyndte at snakke sent var bl.a. andet på høre og tale instituttet for at blive undersøgt om der var noget galt men det var der ikke , så jeg gik i mange år til talepædagog på Fuglevangskolen på fuglevangsvej Horsens.

Jeg gik i børnehave på Nørregade det var en halvdags børnehave i et år før jeg begyndte i skole .

Jeg kom et senere i skole end mine jævnaldrende kammerater , men fik alligevel en god skolegang selv om jeg gerne ville have gået med ” Mus” Lena Jørgensen men vi har holdt kontakten. Mens jeg gik i skole gik jeg på læsehold det var fordi jeg var ordblind og havde svær ved at stave og læse .

Fra 1 til og med 7 klasse gik jeg på Tordenskjoldskole nu heder det 10 klasse center (2003) og i 8 – 9 – 10 klasse gik jeg på Borgerskolen i skolegade nu Midtby skolen bege skoler Horsens.

I 7 klasse blev jeg konfirmeret 5 /4 1970 i Vor Frelser Kirke på Torvet i Horsens.

Men jeg var ikke helt glad den dag for jeg måtte gerne holde en fest for mors familie og venner , men min far måtte ikke komme med , så der måtte jeg så tage ud om aftenen hvor jeg så hyggede mig med min far og Ulla og min bedstefar og bedstemor.

Jeg husker at jeg ved min mor både fik chatol ,rejse til Gardasøen og så festen.

I Januar 1973 fik min mor sig en kæreste Willy Birch Lykholt Fra København.

Willy kom jeg aldrig til at kunne med , Det var fordi han lagde beslag på min mor og ville ikke dele hende med andre jeg var i vejen kunne man sige.

 

 

Efter 10 klasse som sluttede i sommeren 1973 fik jeg endnu en rejse af min mor det var 3 ugers sprogrejse til England Brithton .

Efter hjemkomsten fra England fik jeg job på et plejehjem i Hansted ved Horsens hvor man også skulle bo, men det var ikke mig at passe ældre mennesker så jeg kom i Huset hvor jeg også skulle bo det var ved en dyrlæge men fruen var ulidelig så jeg fik job i Føtex Hospitalsgade i Horsens og regnede med at jeg kunne flytte ind på mit vær ved min mor , men det kunne der ikke være tale om selvom min møbler var der endnu.

Nej min mor fortalte mig at vi skulle mødes i Møllegade 53 i Horsens og jeg kom der op og fik af vide at det var min 18 års fødselsdags gave 1 mdr. leje, indskud, samt flytning af min møbler en sovesofa chatol et lille bord samt en kurvestol og en spisestuestol, jeg fik hverken gryder eller andet med hvis nok 2 sæt sengetøj og et par viskestykker og et par håndklæder.

Så jeg startede med at købe 1 gryde, 1 pande 1 flad og 1 dyb tallerken 1 gaffel 1 kniv og 1 ske .

Glas / kopper og en kande havde jeg købt da jeg var i England .

Og så måtte jeg købe lidt hver mdr. når jeg fik løn.

Efter nogle år her og der i Horsens hvor jeg flyttede rundt, flyttede jeg til København det vil sige at jeg fik job i Hillerød sommer 1976 hvor jeg først arbejde men Hillerød var en død by for en ung pige så jeg fik job i Tivoli i 1977 her solgte jeg popcorn , her fik jeg også en kæreste han var fra Pakistan jeg lærte ham at kende gennem en veninde der boede sammen med en fætter til min kæreste, det var i 1976, i nov. 1977

Blev vi gift men allerede efter 3 mdr. fandt jeg ud af at han ingen opholdstilladelse havde det havde han åbenbart glemt at fortælle, så han blev sent tilbage til Pakistan og hans 2 fætter fortalte hele tiden at nu skulle vi til advokat og når Min kæreste / mand skrev drejede det sig kun om at hvordan han skulle komme til Danmark, og der mistede jeg alt for ham og søgte job i Tivoli igen det var sommer 1978 for så vidste jeg at jeg kunne få understøttelse når sæsonen sluttede , der ville jeg så tage tilbage til Horsens og begynde en skilsmisse .

Denne skilsmisse kom til at tage 2½ år , for hver gang hans advokat skrev til Pakistan fik han intet svar og han ville lige prøve igen så i Marts 1981 fik jeg min skilsmisse .

I 1977 fik jeg lyst til at finde mine rigtige forældre Helga Nielsen og jens Peter Vonsyld da henvendte jeg mig til Frelsens Hær Eftersøgnings kontor i København og de hjalp mig til Kontakt til min mor Helga nu Temte, hun var blevet gift med Svein Temte .

Nogle år i forvejen havde jeg selv forsøgt at få kontakt til min familie ved at ringe til flere som hed Wonsyld i telefonbogen i Randers og fik kontakt til min Onkel Willy Wonsyld og dennes kone Irma , som jeg også besøgte de kunne kun fortælle at min mor og mine søskende boede i Norge og min far på Grønland de havde ikke kontakt til ham.

 

 

mødte jeg Michael Hansen det skete i 1978, og jeg blev hurtig gravid med vores først fødte Christina født 26/ 10 79 og i maj 81 så kom vores andet barn Maja. født 3 /5
Da Christina døbt var det min adoptiv mor som bar hende og da var hun lige ved at komme til at hedde Karin men jeg fik guidet min mor.
Da Maja blev døbt blev Michael og jeg gift første gang dette skete i vor Frelser Kirke i Horsens her ville jeg jo gerne have haft min adoptivfar til at føre mig op men det ønskede min mor ikke de kunne ikke være i samme stue eller retter sagt de ønskede ikke at være i sammen stue.
i 1985 fik vi så en søn det var Kenneth født 4/10

i 1984 døde så min adoptivfar af kræft mens jeg og hans kone Ulla sad ved hans side han nådede at få 3 børn med Ulla John, Gitte og Hedie .

i 1987 dør så min adoptivmor af kræft , og Michael og jeg tager os af min mors mand Willy ind til hans død i 1994, han blev demeshan kunne glemme at han passede vores søn og ligeledes kunne han komme i tanke om at vores datter Maja var hans og min mors datter, eller se flasker der ikke var der eller se dyr som ikke var der , vi fik ham på plejehjem hvor han nådede at være i 5 mdr. inden han død.
 

Michael og jeg blev skilt 1987 første gang

Moster Bips døde i 1990

Christina blev Konfirmeret i 1994 i Vor Frelser Kirke og vi holdt festen på Hotel Danica Horsens hvor flere af vores venner og familie var med .

I 1995 blev Michael og jeg atter gift da han mente at det ville være det bedste, men dette holdt ikke.

Maja blev konfirmeret i 1995 og festen blev holdt samme sted som vi holdt Christina`s .

Men det hjalp ikke at vi blev gift ,

efter diverse problemer i vort ægteskab ,

trængte jeg til at snakke med nogen og mine veninde havde ikke tid, men vores gode ven Vagn Kjærsgaard havde tid og mødte mig på Eydes kælder til en øl og vi fandt sammen og flyttede sammen efter en mdr. i hans hus på Tranevej 10 i Horsens og han havde også en båd 19 fod med indenbords motor og sommerhus i Klitmøller, og et sommerhus mere i 2003 i jan. Og i dec. 2003 har vi solgt sommerhuset i Klitmøller på Bavnbak 34.

Jeg blev mormor til Simone d. 26 marts 2001 mens vi var i Spanien på ferie, og Vagn sagde at jeg rykkede i og mærkede på alt baby tøj vi kom forbi.

Men da Maja ringede til os da vi var på vores båd i sommeren 2000 og fortalte at , hun ville snakke med mig hvis jeg var alene, men det var jeg jo ikke, så hun ville ringe senere , men 5 min. Senere ringede hun til mig og fortalte at jeg ikke måtte sige noget til nogen og vi Vagn og jeg havde da lige snakket om at hun nok var gravid .

Og så fortalte hun mig at hun var gravid og jeg svarede at det vidste jeg godt, og hun sagde at jeg ikke skulle have sagt noget.

Jeg spurte til om hun var sulten og det var hun og vi sejlede hjem og tog op til hende.

Men jeg følte mig jo slet ikke parat til at skulle mormor, jeg var jo selv 3 år før begyndt på et nyt liv.

I foråret 2002 da fortalte Kenneth mig at Christina var gravid og min kommentar var at så blev jeg jo mormor af navn og ikke af gavn da Christina og jeg jo ikke var på talefod på dette tidspunkt og ikke havde været det i 3 år.

Men ugen efter da ringede hun og fortalte at jeg skulle være mormor, og hun syntes at mit kommende barnebarn skulle lære sin mormor at kende . det var rigtig dejlig at få kontakt til hende igen.

13 januar blev Athena født og ugen efter var Vagn og jeg der over og se til mor og barn og far.

 

 

 

I januar 2003 købte Vagn og jeg et sommerhus i Helberskov ved Hadsund. Vagn gav 420.000 kr. og så måtte vi sætte en top rem op det havde den der havde bygget det glemt.

Da jeg lærte Vagn at kende havde han huset på Tranevej 10, samt en BMV som nu er skiftet ud til en AUDI 80 og han Havde en båd med indenbords motor på 19 fod en vidaa, og så havde han sommerhuset i Klitmøller.

I 2001 købte Vagn så en et vær lejlighed til hans søn Brian i Digterparken i Århus ved Åbyhøj.

Og i 2003 købte vi sommerhuset i Helberskov ved Hadsund og så her i december 2003 solgte vi sommerhuset i Klitmøller da Vagn gerne vil have et Hus med Pool og spa det kan bedre betale sig udlejnings mæssig siger han .

Og her pr 15 juni 2004 fandt vi endelig et poolhus efter et halvt års søgen det blev Klitmøller igen på Klitstien 33

I dag nyder både Vagn og jeg mine 3 børnebørn. Og Maja har fortalt at hun venter sig til November 2004 og scanningen har temmelig sikkert vist at det skulle blive en dreng. Christina venter sig og skal føde juni 2006, og det siges at det bliver en dreng

 

 

 

Nu er vi nået til okt / nov 2004 og vi har lige solgt vores hus på Tranevej da vi ikke har tid til haven så nu skal vi ud at finde en ejerlejlighed et eller andet sted en vi hurtig kan komme af med når vi vil flytte til Spanien om 6 - 7 år , i år nåde vi heller ikke af få vores båd i vandet, nu må vi se om vi når det næste år det håber vi at vi gør når vi ikke har haven mere.
Mine børn er også flyttet her i 2004 min søn Kenneth er kommet tilbage til Horsens efter en tur omkring århus og Hadsund.
og min datter Maja og hendes familie har købr hendes samlever barndomshjem.
og min datter Christina og hendes familie har valgt at flytte fra Fredriksberg til Nyborg for at komme tættere på familien og så bliver det jo også lettere for familien at besøge dem der spares en bro afgift.......
 
 
Ja så blev jeg atter mormor det skete ondsdag d. 17 november 2004 hvor min datter Maja fødte en dreng på 3750 g. og 52 cm. og han skal hedde Simon. han blev døbt d. 27 feb 2005 i Vor Frelser Kirke i Horsens.
Min datter Christina Wonsyld Hansen og hendes kærste Michael Jensen blev gift 7 maj i Vor Frue Kirke i Nyborg og deres datter blev døbt Athena Jensen hun nægtede da godt nok at blive døbt men her til skal der da lige siges at hun var over 2 år. festen blev holdt på Hotel Nyborg Strand.April 2006 træder den nye navnelov ikraft og det bevirker at jeg sletter navnet Hansen , da jeg jo ikke er gift mere og tager mit føde navn så nu heder jeg Karin Wonsyld

17 juli 2006 får Christian og Michael en dreng på 3600 g. og 53 cm og navnet er Aslak han har sin storsøster Athena
.
Aslak blev døbt i okt . 2006 i Vor Frue Kirke i Nyborg

Sept 2007 i dag nyder Vagn og jeg mine 4 børnebørn Simone på og lige startet i børnehave klasse.
Athena er 4½ , og Simon er 2½ ,og Aslak er 1 år.

Vi holder af at tage i sommerhus i Helberskov men har lige solgt det i Klitmøller. og så holder vi af at tage på ferie til Torrevieja , da det er godt for helbredet.
især min gigt i nakke, ryg og så min skulder .
det har jeg gået sygemeldt for i 1½ år hvor jeg har været i arbejdsprøvning og venter svar 2 okt.
Har fået svar jeg err tilkendt fleksjob og skal nu i gang med at finde et Fleksjob - 29 okt starter jeg ved Hartmann som er anden aktør som skal hjælpe med at finde arbejde .
2 jan 2008 starter jeg i praktik ved Fakta men må efter 14 dage stoppe da jeg ikke kan holde til det er ikke forskellige arbejdsstillinger nok og så er det for ensigdig. så nu er jeg tilbage ved Hartmann .
 
 
maj 2008 er jeg så heldig at få et fleksjob på sygehuset i Horsens om kontorass. der var jeg frem til maj 2010 hvor jeg desvære blev  fyrret grundet besparelser .
 
og 17 juli 2009 får Christina og Michael endnu en datter Alea som bliver døbt sammtid med at Christina holder sin 30 års fødselsdag
 
og maj 2011 bliver Maja 30 og den dag får jeg af vide at Christina venter barn nr 4 og hun fortæller det er en dreng og de r lige flyttet fra den lejlighed  de bodede i til et rækkehus i Nyborg
 
16 Juli blev min datter Maja gift med Palle i Vor Frelser Kirke i Horsens
 

 

 
 
Panel title
Antal besøg: 240783

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.13539505004883sekunder