Vores familie - Vores dyr - Michelangelo

Michelangelo Worthington IV, eller bare Milo i daglig tale, er den anden skønne kat vi har.

I 2010 hentede vi Milo, hos en ven i Kolding, der ikke kunne finde et hjem til ham. Vi ville egentlig ikke have flere katte,udover Max, men vores hjerte kunne ikke sige nej. Han var jo SÅ nuttet, med sin lille hvide halespids!
Vi vidste heller ikke hvordan Max, ville tage imod en killing. Han var jo en fuldvoksen hankat, der styrer hele kvarteret. Men vi tog en chance og så måtte det bære eller briste.

 

Kanonkuglen


Vi kom ind i en lille et-værelses lejlighed, hvor der fræste en lille kanonkugle, af killing rundt. Han var SÅ sej og kunne tæske hele verdenen, så vores fødder ikke for lidt. Men vi skulle helst ud af døren så hurtigt som muligt, for at gøre det mest muligt smertefrit for Milo's tidligere ejer, da hun holdte meget af Milo. Så vi skyndte os ud af døren, med kattetransporten og Milo. Da vi kørte hjemad, havde vi fornøjelsen af en katte-koncert, da Milo virkelig mijavede, alt hvad han kunne.

 

Max og Milo


Da vi kom hjem, satte vi kattetransporten på stuegulvet og åbnede lågen, så han kunne liste ud. Det gjorde han og mødte så sin storebror, Max. Max var overhovedet ikke tilfreds med synet af Milo. Han knurrede og hvæste. Milo var lidt forsigtig og tog det stille og roligt. Men da der var gået et par timer, tog fanden fat i ham og så skulle der ske noget! Han stormede rundt og gav legetøjet tæsk. Max var ikke glad for sin nye lillebror og var ret hård ved ham (sådan rent psykisk). Der gik rigtig lang tid, før de kunne være i nærheden af hinanden. Milo ville gerne lege med Max men det var ikke gengældt.

 

Attack!


Men Max' afsky for Milo, var ikke helt ubegrundet. Milo elskede, at springe på en uopmærksom Max. Milo var en værre spradebasse og forstod ikke et nej. 

 

Forenet


Efter et helt år sammen, fandt Milo og Max endelig ud af det. Men de var simpelthen nødt til, at stå sammen. De havde nemlig fået en ny lillebror, i form af hvalpen Charlie. Grundet hans ankomst, kunne Milo og Max endelig enes.

 

Dette er et billede, af et af Milo-angreb, på en uanene Max:

4e0172a34eca122062011.jpg

 
Panel title
Antal besøg: 88

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44320797920227sekunder