voresmcture - Årets første tur april 2013
Vi kører fra Odense kl 10 den 23/4- solen har ikke helt besluttet om den vil komme frem. Det er koldt ca. 10 grader. Da vi når Middelfart er fingrene kolde og Peter fryser på kroppen. Sådan er det altid med den første forårstur. Vi skal lige have tøj og udstyr passet til. 
Vi kører mod Tønder og stopper i Toftlund hos bmw forhandleren som giver kaffe, finder en lille berømt grillbar som laver hjemmelavede burger, lige 1,5 km fra Toftlund, retning Ribe.
Tilbage mod tøndervejen. Hold da op hvor er det en kedelig vej. Lagt efter en linial, flad og grim. 
Vi krydser grænsen og det ser straks lidt bedre ud. Nu er der træer langs vejen og mere liv i de små byer. 
Finder Husum og det første hus i byen på højre hånd er vores hotel. Dejligt, dejlig sted. Dog ligger det ikke i gå afstand fra centrum og det  trækker ned for mc folket. Jeg gider ikke køre mere når jeg har spist og sat krøllerne.

Næste morgen shopper vi i husum. Super by for sportstøj, små butikker, fin lille havn. 

Hjemad går det så, via Oversee hvor Peter får nye Rucca handsker til en mindre formue, men han køre til Østrig på lørdag, så det er vel fair nok. Så til Danmark i blæsevejr men sol og tørvejr. Pitstop på Hjelsminde ved badehotellet og en kaffetår. Finder er lille kro og får æggekage ( med en sur krotjener, men søde med spirende ved nabobordet )

615 km og vi er hjemme igen. Jeg suser i teater med pigerne og ser " det er bare mænd" hylende morsomt. Peter ser fodbold. Det er så dejligt!
 
Panel title

© 2018 voresmcture

Antal besøg: 101396

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,61401891708374sekunder