walterjackson - Forside
Cele mai bune sfaturi pentru ca site-ul tau sa fie promovat

Sfaturi oferite de experti in promovare website

Detinand un articol care se poate regasi pe alte site-uri web, acest lucru prejudiciaza rangul site-ului dumneavoastra. De ce sa prezinti un site in rezultatele de cautare, daca cineva a spus deja aceleasi lucruri ca tine? Google prefera continutul original.  

Continutul site-ului tau trebuie sa fie original. Nu are niciun sens  sa copiezi continuturile altor site-uri de pe internet. Daca v-ati  facut deja un site (si planuiti sa il mentineti in functiune), nu utilizati aceleasi cuvinte si expresii, chiar daca aveti de gand sa prezentati aceeasi problema. Incercati sa gasiti un mod nou de a spune lucrurile. Veti realiza ca, actionand asemenea, continutul s-a imbunatatit considerabil , datorita faptului ca ati reusit sa va concentrati mai mult asupra acestuia si, astfel, sa il prezentati intr-un mod mai simplu pentru cititor.

O alta calitate importanta tine de actualizarea continutului, in mod regulat. Trebuie sa aveti grija de site-ul dumneavostra web, asa cum ati avea de gradina din fata casei ori cu meniul restaurantului unde lucrati. Adaptarea si imbunatatirea continua reprezinta cheia succesului.

Cititorii acceseaza o pagina web din motive specifice. Ei au intrebari pentru care cred ca dumneavoastra le puteti raspunde. Trebuie sa scrieti continutul, avand in minte prezenta cititorilor, astfel incat acestia sa inteleaga. Ei sunt nerabdatori si, de aceea, vor fi dispusi sa mearga la o alta pagina sau un alt site web, daca vor gasi rapid raspunsuri la intrebarile lor.

Continutul site-ului dumneavoastra ar trebui sa fie organizat, astfel incat vizitatorii sa poata gasi cu usurinta ceea ce cauta: organizati continutul, astfel incat fiecare tema sa aiba propria pagina; numeste fiecare pagina, astfel incat vizitatorii sa poata ghici continutul; in cazul in care continutul unei pagini nu poate fi ghicit de numele filei, luati in considerare mutarea continutului pe o alta pagina sau crearea unei pagini noi; trebuie sa aveti grija sa nu va apara pe site un continut care nu se regaseste in lista de file; legaturile dintre pagini ofera multiple optiuni pentru cititori si le permite sa obtina mai mai multe informatii despre subiectul vizat; numarul de pagini citite pe vizitator este, de multe ori, mai important decat numarul de vizite in sine;

Toate aceste lucruri fac navigarea site-ului dumneavoastra mult mai usoara pentru cititori; paginile sunt intotdeauna usor de vazut in bara de meniu afisata in partea stanga a site-ului; daca veti da fiecarei teme propria pagina, cititorii vor fi capabili sa se deplaseze rapid la subiectul pe care il cauta si sa le omita pe acelea care nu ii intereseaza.

 
Panel title
Antal besøg: 3697

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.17101812362671sekunder