WEBDESIGNER - Uddannelsesveje til webdesigner


Web- integrator:

Adgangskrav: Afsluttet folkeskole eller tilsvarende

På uddannelsen lærer du at arbejde med tekst, billeder, lyd, grafik og animation i forbindelse med både websider og samlede net løsninger. Det kræver stor faglig kunnen og en teknisk og kreativ indsigt. Du lærer blandt andet at fremstille websider, der fungerer sammen med databaser. En web-integrator kan arbejde som ansat i private og offentlige virksomheder, på reklame- og webbureauer, eller de kan starte deres eget firma.

Varighed: 1 år og 9 mdr.

 

Multimediedesigner:

Adgangskrav: Gymnasial eksamen eller erhvervsuddannelse inden for teknologi og medier + specifikke adgangskrav.

På uddannelsen til multimediedesigner lærer du at designe, planlægge og styre multimedieopgaver. Du lærer først og fremmest om de teoretiske og praktiske værktøjer, der skal bruges til professionelt design inden for multimedieområdet. Du får også undervisning i, hvordan et medieprodukt fungerer i forhold til markedet og til brugeren. Som multimediedesigner har du mange jobmuligheder inden for it- og medieomårdet samt i den grafiske branche. Du kan arbejde som fx projektkoordinator, web-designer eller programmør.

Varighed: 2 år


IT Product Design:

Adgangskrav: Relevant bacheloruddannelse (For at blive optaget på kandidatuddannelsen skal du have en relevant bacheloruddannelse inden for design, naturvidenskab, humaniora, samfundsvidenskab eller tilsvarende.)

Uddannelsen er engelsksproget og handler om udvikling af nye brugervenlige produkter, hvor it indgår. Studiet er teoretisk og praktisk, og du vil ofte indgå i projektarbejde, hvor du kommer til at samarbejde med både virksomheder og brugere. Du vil primært beskæftige dig med fysiske produkter og deres brugergrænseflader. Som færdiguddannet kandidat vil du have din egen studieprofil, og jobmulighederne er derfor forskellige. Nogle kandidater arbejder med design, brugerinvolvering og management, hvorimod andre er ansat som ingeniører, designantropologer eller interfacedesignere.

Varighed: 2 år

                              4ec54b041004017112011.jpg

Alle 3 uddannelses muligheder, kan føre til at blive webdesigner, men de er alle 3 ret forskellige. Web-integrator uddannelsen kræver kun, at du har gennemført 9 klasses afgangseksamen, eller efter tage den efter 10 klasse. Multimediedesigner kræver en gymnasial uddannelse, eller erhvervsuddannelse inden for teknologi og medier + specifikke adgangskrav. IT Product Design kræver en højere uddannelse inden Relevant bacheloruddannelse. 

 
Panel title
Antal besøg: 29

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33052706718445sekunder