Wild CRF - Strejfere
herinde kan du se strejferne, som alle er ligenu ;)

Hopper:

Klik her for at se hende

Navn: Spring Rose
Alder: 7 år
Køn: Hoppe
Race: Dansk sports pony
Personlighed: Spring Rose er en utrolig mærkelig hoppe, hun er halvt indelukket, men kan også være åben som en bog med skriftstørrelse 66! hun har en utrolig god hukommelse og giver ikke så let op, som regelt for hun sin vilje, hun har været ude for meget i sine 7 år, og hun lader sig ikke bare lige slå ud af noget. hun bliver ved indtil hun opnår sit mål. hun kan være meget charmerende og kan forførre de fleste andre heste med sit charmerende glimt i øjet, hun kan snyde så næmt som ingenting, hun har en facade som kan virke MEGET uvenlig, hvis hun vil ha det, men samtidig kan den virke lokkende og venlig, hun er lidt svær at komme indtil, alt efter hvilken dag du møder hende. men når du først er i hjertet på hende kan du få hende til stortset alt, men du kan også såre hende frygteligt, det vil hun aldrig kunne tilgive dig 100 % for, men heler aldrig kunne hævne hvis du har været tæt nok på. Hun er ikke bare den der snakker af med sig, men lytter somregelt gerne. det kan dog ske at hun er fuldkommen modsat af alt det jeg lige har skrevet ;) altså, ikke nem at blive klog på! man kender aldrig hendes næste træk!
Temperament: Indelukket, Åben, Charmerende, Ven for livet, pålidelig.
Fortid: Rose har altid levet godt, hun har været i en flok men da flokken blev spredt for alle vinde havde hun det også fint med det. hun har aldrig været bange eller ked af at være alene, men har også altid nyt selskab.
Forældre: -
Afkom: -
Flok: -
Styres af: Pi/Admin


Klik her for at se hende

Navn: Cecilie
Alder: 13 år
Køn: Hoppe
Race: Traver
Personlighed:  Din personlighed dur desvære ikke, læs lige reglerne og forside teksten, det er ikke din smukke Cecilie, men en vildhest, smiley.gif så hun er ikke den bedste dressur og springhest, og ikke god i boksen, for det findes ikke i denne verden.. :D 
Temperament: Cecilie er en rolig hest, hun elsker at blive nusset om xD
Fortid: Dur desvære heller ikke, af samme årsag som personligheden..
Forældre: - 
Afkom: - 
Flok: -

Styres af: Katrine Pattinson

Klik her

Navn: Mysterious Stain

Alder: 4 år

Køn:Hoppe 

Race: Blanding.

Personlighed: Myster er lidt af en gådefuld hoppe, enten er hun totalt kold over for andre heste, ellers overgiver hun sig 100% og er blind over for alle fejl, men der kan dog godt gå lidt tid før det går så vidt, lad være at slå dig helt ud fordi hun har været kold. Hun er ikke det onde selv, og langt fra det gode selv, hun er det man kalder neutral og handler alt efter hvem der er på hvilke sider, hvis hun kommer I den situation. Hun er meget charmerende, og hendes gådefulde Jeg, tiltrækker manges opmærksom hed og nysgerrighed, men hun er også selv meget nysgerrig, skjulder det bare noglegange bag facader, som hun er mester I at lave. Man kan også godt kalde hende en leder på sin egen made. Hun vil aldrig bare gå ind I en flok, hun vil kun hvis det er som “Alfa-hoppe” altså lederens mage.

Temperament: Stædig! Charmerende, Opmærksomheds-magnet. Udholdene, gådefuld.

Fortid: Myster kan ikke huske hendes fortid og danner den som hun vil efter hvilket humør hun er i.

Forældre: -

Afkom:

Flok: -   
Styres af: Pi/Admin

Navn: Gaysauna 
Alder: 4 
Køn: Hoppe 
Race: Trakhener 
Personlighed: Gaysauna er en meget feminin hoppe. Hun er feminin på alle måder. Hendes krop og hendes være måde. Gaysauna elsker flotte og dominerende hingste, nogen der også er selvglade. Hun er også selv selvglad og er ikke forsigtig, hun hader når nogen skal bestemme over hende og lytter derfor ikke efter vis der er nogen der vil det. Hun føler sig hurtigt på plads når hun kommer nye steder hen, så derfor bliver hun hurtigt selv sikker og meget selvglad.
 Temperament: Hissigt, kælden, ond, charmerende. 
Fortid: Ukendt 
Forældre: 
Afkom: 
Flok: Strejfer

skriften bliver ændret senere ^

Hingste:Navn: Placido
Alder: 3 år
Køn: Hingst
Race: Trehkender
Personlighed: Bestemt dreng der er fut i, kan lide at imponere pigerne. en rigtigt blærerøv og fører hest. han bryder sig ikke om andre hingste, dog kan han få det til at fungere med nogen. når man først er venner med Placido er han den dejligste hest i verden og meget loayall og trofast.
Temperament: Rar, stædig, klog, rolig, opmærksom.
Fortid: Blev mishandlet af andre heste som 1-2 årig og har derfor svært ved at stole på andre. men er begyndt at blive bedre. er faktisk hel over det smiley.gif
Forældre: - 
Afkom: - 
Flok: -
Styres af: CathrineNavn: Golden Gipson
Alder: 4 år
Køn: Hingst
Race: Welsh Cob
Personlighed: Meget elegant, holder hovedet højest. han er ikke bange for udfordringer og gør altid sit bedste.
Temperament: Rolig, men altid energisk. Leder type. 
Fortid: Da han blev født ville hans mor ikke tage sig af ham. heldigvis tog en anden hoppe ham til sig. Lederen af flokken syntes at han var begyndt at blive for stærk og for stor en udfordring for ham, derfor sendte han ham ud af flokken. han er ny en modig strejfer der leder efter heste til sin nye flok.
Forældre: - 
Afkom: - 
Flok: -
Styres af: Ida Bakmand.

Navn: AAMIR 
Alder: 3
 Køn: hingst
 Race: araber
 Personlighed: han er en stor og stærk smuk hingst som er den fødte leder. han elsker at læbe og har et godt sind. AAMIR er en meget selvsikker hest og kan ikke li at andre skal bestemme over ham derfor er han også blevet kaldt AAMIR som bestyder kommandør, leder, chef, prins. AAMIR er også rigtig hurtig og kan løbe rigtig stækrt i lang tid. 
Temperament: charmerende, hidsig, kærlig, udholdende , modig 
Flok:
 strejfer Tab 1 Tab 2 Tab 3 (hvad betyder tab?)

Skrift bliver ændret senere! 
Panel title

© 2023 wildcrf

Antal besøg: 3708

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.097814083099365sekunder