World of horses - Info

Her står der information om hjemmesiden:

Hvem er Webber MC?:
Webber MC er dem der har lavet spillet, og dem der holder øje og bestemmer over hjemmesiden. Vi er 2 piger, som elsker heste og gerne vil dele vores interrese med andre. Idéen har vi fået fra andre veninder, som også laver hjemmesider. Vi kalder os Webber MC, fordi vi den ene af os starter med M, og den anden med C.

Hvad koster det?:
Det er helt GRATIS at være medlem på vores hjemmeside, men vi har opfudnet vores egne 'penge', som vi FOR SJOV handler med, herinde. De kaldes WHK og er en forkortelse af World Horse Kroner. Du får ikke engang mulighed for at handle med rigtige penge, da det ikke er vores hensigt. Man tjener WHK ved at skrive historier. Du kan bruge WHK'erne til at købe heste, udstyr og foder.

Hvordan skriver jeg historier?
For at skrive en historie, går du ind under HorseChat. Derefter klikker du ind på forummet Din dag. Du opretter et indlæg og begynder at skrive din historie. Den kunne fx. starte sådan;

Jeg vågnede op kl.06:30. Jeg strakte mine arme og gabte. Jeg gik ud i køkkenet for at lave morgenmad. 

Beskriv i DETALJER, hvad du gør. Det er vigtigt at du sætter os 100% ind i hvad der sker i din historie. Jo bedre historien er, jo mere løn vil vi give dig. HUSK: at passe din hest! og gør dit job. 

 

Avl med din hest;
Du har den enestående mulighed at avle med dine heste! Er man så heldig?(-: Du kan avle på flere forskellige måder. Følgende;
-Avl med 2 af dine egne heste = 40WHK
-Avl med en af de andre brugere = 15 WHK, for hver person!
-Avl med Webber MC = 30WHK

Vi håber selvfølgelig at i vil avle lidt med hinanden, I SKAL aftale det først! Hvis I/du gerne vil avle. Skal du skrive i forummet 'Avl' og skrive hvilke 2 heste, du gerne vil avle med, og så vil vi give jer lov, hvis vi synes det er godt for din hest. Hvis hesten er for stor, vil vi takke nej og sige at du må prøve med en anden hest.

OBS; Webber MC, skriver i forummet 'Avl' når dit føl er kommet. Vi fortæller også hvordan fødslen gik og hvordan føllet ser ud. Senere vil der komme et billede af føllet.    

 
Panel title
Antal besøg: 28803

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,8778178691864sekunder