World of horses - Reglerne

På en side som denne, er der selvfølgelig også nogle regler der gælder smiley.gif
Det ville glæde os, hvis du ville læse den igennem.

Hvis du er utilfreds, i nogle af reglerne bedes du venligst skrive det i Ris og Ros.

Nr.1
Man må ikke skrive historier fra andres brugere. Hvis Webber MC finder ud af det, får du en advarsel. Hvis du tilstår, inden 5 dage er du tilgivet og får ingen advarsel, men vi holder tilgengæld godt øje med dig.

Nr.2
Du må ikke skrive grimt om de andre, eller til de andre, og Webber MC vil heller ikke finde sig i, at blive talt grimt til. Hvis det sker, får man endnu en advarsel.

Nr.3
I dine historier, må du ikke passe og pleje andres heste. Kun dine egne! De andres heste må heller ikke være for meget indblandet, i historierne. Hvis dette sker, får du ikke nogen advarsel, men vi beder dig bare pænt om at lade værd med at skrive om dem næste gang.

Nr.4
Du skal acceptere hvis Webber MC siger noget til dig - også selvom du ikke bryder dig om det. Vi taler selvfølgelig pænt til jer, og skriver ikke noget grimt om jeres historier. Vi skriver bare, hvad I kan gøre bedre. Skriv venligst til os, hvis du er blevet ked af noget som vi har skrevet til dig. Så skal vi have talt om det smiley.gif 

Nr. 5
Hvis du snyder med WHK eller JobPoints, og vi opdager det, vil du blive slettet fra World of Horses med det samme. Vi beklager at vi bliver nød til at tage afsked nogle gange, men vi accepterer ikke snyderi.

Nr.6
Du må ikke lave dit eget 'link' til et forum, inde under HorseChat! Du får også en advarsel hvis du gør dette. Hvis du kan se at der mangler et forum, har du heller ikke selv retten til at lave det, men så bør du skrive det under Ris og Ros.

Nr.7
Hvis du er medlem, vil vi bede dig om at tjekke nyheder på forsiden, eller under Info/Vores arrangementer. Der vil tit stå info, som er vigtigt for dig. Bemærk også at Webber MC nogle gange skriver en personlig bedsked til dig, og hvis vi ikke får svar, kan du nogle gange risikere at miste noget - for vi vil jo helst være i kontakt med alle. Så tjek HorseChat tit, så vi er sikre på at vi kan komme i kontakt med dig, i tide og utide.

 

Vi håber at I følger vores regler, og accepterer de regler som vi har lavet.

Vi må desværre også sige, at hvis du får 3 advarsler, bliver du bedt om at forlade hjemmesiden, og din bruger vil blive slettet.


 
Panel title
Antal besøg: 28664

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,56112813949585sekunder