En smerte så dyb, at den aldrig forsvinder - Fakta

 DER ER TALE OM INCEST NÅR

  • BERØRE BARNETS KØNSORGANER.
  • TVINGE BARNET TIL AT RØRE DEN VOKSNES KØNSORGANER.
  • GENNEMFØRE SAMLEJE MED BARNET.
  • ORALSEX.
  • VISE BARNET PORNOGRAFISK MATERIALE.
  • BLOTTE SIG FOR BARNET.
  • OPMUNTRE BARNET TIL AT OVERVÆRE SEKSUELLE HANDLINGER.
  • BELURE BARNET.
  • FOTOGRAFERE/FILME BARNET I SEKSUELLE STILLINGER.

Hvem kan misbrugeren være?

ALLE KAN VÆRE PÆDOFILE

 Pædofile kan være mennesker vi kender, stoler på og holder af. I langt de fleste tilfælde er man tæt knyttet til den pædofile. Mange overgreb foregår i familien, og størstedelen er mænd. Pædofile kan være lige fra højtstående politikere til de lavt stillede mennesker. Men fælles hos pædofile er at deres tanker handler om sex med børn. Ud fra den danske forskning som foreligger ved vi at de fleste børn bliver misbrugt af en nærtstående person. Ofte fædre, stedfædre eller andre i familiens omgangskreds. Således foregår meget misbrug i hjemmet, men i de senere år er der kommet fokus på at seksuelt misbrug også finder sted andre steder hvor børn færdes. Lidt banalt kan man sige at de pædofile er der hvor børnene er.

Kvinder kan også være pædofile, men 85% af de pædofile er drenge eller mænd. Det er mest piger der er offer for overgreb. Det er vanskeligt for mange voksne at indse at en person som man kender kan begå overgreb mod børn. Men det er faktum at det finder sted og derfor er vi nød til at vide hvilke signaler vi skal kigge efter. og hvordan vi beskytter børnene bedst muligt.

Hvad skal vi holde øje med når børn er sammen med voksne?? Har du nogensinde følt ubehag ved at se en voksen lege med et barn? Måske tænkte du at du overreagerede eller du slog det hen i spøg. Lad vær med at ignorer det men lær at sætte spørgsmålstegn ved det du oplever.

VÆR OPMÆRKSOM, hvis du kender en voksen som:
Nægter at respektere barnets egne grænser.
Insistere på at kysse, kramme, kilde eller holde om et barn selv om barnet ikke vil.
Er overdrevent interesseret i et barns seksuelle udvikling.
Tilbringer det meste at sin fritid sammen med børn i stedet for voksne.

KONSEKVENSEN AF OVERGREBENE

 

Aggressivt adfærd.

Mareridt.                                                                                                        

Begynder at tisse i sengen.

Manglende lyst til at gå i skole (institution, fritidsaktiviteter eller samvær med bestemte personer).

Virker deprimeret og tilbagetrukket.

Frygter bestemte personer eller bestemte steder.

Nægter at tale om en hemmelighed.

Ændre pludselig adfærd.

Har svært ved at koncentrere sig i skolen eller ved at etablere sociale kontakter.

Uforklarlige skrammer på kønsdelene eller i mundregionen eller på kroppen.

Smerter i kønsdelene og i mundregionen.

Sår, blod eller væske fra kønsdelene.

 

HVEM SNAKKER JEG MED

 

Det er meget sjældent at små børn selv snakker om det, så det er omgivelserne der skal oplyses og informeres.
Man kan snakke med hvem som helst om det og det skal hermed oplyses det er strafbart at lade som ingenting hvis der er et barn der kommer og fortæller om det og det er også hensynsløst ikke at gøre noget ved det.
Men du /i kan snakke med alle om det ,men det kræver mod meget mod at få det sagt jeg selv gik med det i rigtigt mange år inden det kom ud men jo længere tid i er om at få det ud jo mere ødelægger i jeres eget liv så et godt råd for mig få det ud selvom det er meget svært sig det til en i holder og stoler på og lad så den person sige det til en anden som kan gøre noget ved det det er lidt nemmere men frem skal det altså meget hurtigt.

BLIVER JEG TROET PÅ

 

Man skal ikke regne med at blive troet på nogle gør andre ikke fordi det er et emne der er for svært at forholde sig til. Men det skal frem lige meget om du tror dem du fortæller det til vil tro på dig eller ej. Hvis det ikke kommer frem ødelægger du dig selv og hele dit liv. Du tænker hvis du glemmer det er der ingen der behøver at få det af vide men du glemmer det aldrig hvis ikke du får hjælp til det, det er en meget svær tid at komme igennem. Først talte jeg med en psykolog inden jeg havde fortalt det til nogen overhovedet. Men nej kunne ikke få mig selv til at sige det til hende så det stoppede jeg meget hurtigt igen så kom jeg til en anden psykolog og der fik jeg det fortalt meget hårdt og med mange tåre men det kom og det hjalp lidt og HAN TROEDE PÅ MIG. Så begyndte jeg jeg i en incestgruppe og det var dejligt det var ikke kun mig der havde det problem at gå med der var 6 andre man kunne snakke med der havde oplevet det samme, så kom jeg i ene terapi og det hjalp mig meget og det går jeg stadig i nu. Der var ikke nogen der ikke troede på hvad jeg sagde selv om jeg troede det troede ingen ville tro på mig.

Så kom frem med det uanset hvad i tror om de folk der er til at sige det til.

HVOR VAR MIN MOR

 

Ens mor er der, men ser sjældent tegne din mor reagere på din adfærd og bebrejder dig den i stedet for at undersøge hvad det egentlig handler om.

Så tro ikke hun ikke er der for dig det er hun men hun må vide hvad der er galt ellers føltes det som om hun ikke er der for dig. Man bliver sur på hende for hvad bilder hun sig ind ikke at hjælpe når der er nogen der gør en ondt. Så kom frem med det selv om det er meget svært men tro mig det hjælper at snakke med nogen om det

ANGSTEN FOR MISBRUGEREN FØR/UNDER OG EFTER RETSSAGEN

 

Før: Det gør at du ikke kommer frem med det man vil jo helst ikke såre nogen, man er bange for truslerne og så kan man jo heller ikke være det bekendt for tit yder misbrugeren goder til sit offer. Det er normalt at føle angst og frygt for misbrugeren bange for deres hævn. Som misbrugte ved man at misbrugeren til hver en tid vil nægte det.

under: Bange for at de overbeviser dommerne om deres uskyld, bange for deres venner og familie.

Efter: Bange for deres families og venners reaktioner
OG MISBRUGEREN SELV FOR SELV OM JEG IKKE SELV KAN FORSTÅ DET SÅ KOMMER DE PÅ ORLOV.

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED

 

Jeg kan hjælpe dig med at snakke om det du har været udsat ,for jeg kan støtte dig i den svære tid, jeg kan fortælle dig hvad du skal gøre, jeg kan fortælle dig hvem du kan rette henvendelse til og få hjælp, og så kan jeg bare være der for dig.
Det er ikke så meget der står her men jeg vil prøve at fatte mig i korthed og gå mere i dybden hvis du retter henvendelse til mig.

HVORDAN KOMMER MAN VIDERE

 

Du skal snakke om det for at kunne komme videre du kan ikke bare prøve at glemme det for det hjælper ikke jo måske i starten men det kommer igen og igen og bliver værre og værre det er ikke en måde at komme videre på, det prøvede jeg også. Så prøvede jeg psykolog det hjalp ikke ved det første jeg var hos hun var sådan en mærkelig en at snakke med så det droppede jeg igen, Så prøvede jeg en anden en og der fik jeg snakket om det men efter 8 gange ca så var der ikke mere at snakke om så sad vi bare og kiggede på hinanden så det hjalp kun lidt, så kom jeg i en incestgruppe med andre der har været udsat for det samme og så begyndte det at hjælpe og så fik jeg ene samtaler med en af de terapeuter som havde den gruppe og det hjalp meget og har stadig samtaler med hende og er stadig i gruppen.

Så et godt råd prøv det ikke opgive fordi det ikke lige lykkedes første gang. Man skal have en til at støtte sig hele tiden 100%.

 

 

 
Panel title

© 2018 xenia

Antal besøg: 150

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,54131007194519sekunder