xetry - Forside

Services, vi tilbyder

Vi arbejder - gennem drift af vores egne websites, fangrupper mv. - hver eneste dag med at tjene penge via hovedsagligt sociale medier, søgemaskiner og affiliate marketing.

Vi er vant til at arbejde med det ene øje skelende til bundlinien, så vi arbejder allerhelst på en no cure - no pay model. Vi har kort sagt ikke lyst til at tage penge for noget, hvis vi ikke holder det vi lover.

 

 

Sociale medier

Man kan sælge det meste via sociale medier. Det er som regel mest et spørgsmål om den rette idé, den rette indgangsvinkel og selvfølgelig budgettet. Den helt rette idé er gratis at udføre - dét er det smukke ved sociale medier.

 

 

Søgemaskiner er ikke vores spidskompetence, men det er vigtigt at tænke søgemaskineoptimering (SEO) og alm. SEM ind i dine strategier på de sociale medier og via affiliate marketing. I samarbejde med dig laver vi den bedste løsning.

 

Affiliate marketing

I en branche, hvor forskellen på kæmpe-succes og kæmpe-fiasko afgøres af marginaler, gælder det om at give sig selv de bedste odds fra starten. Vi har de rigtige kontakter, den rette know-how og de rigtige værktøjer til at klare din entre i affiliate-junglen med bravour.

 

 

.. ikke overbevist?

Hvad bilder du dig egentlig ind? Vi er blandt de bedste på vores felt, og du skal først betale når du har tjent penge på vores arbejde. Hvor svært ka' det være?

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 57

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,52137517929077sekunder