About Us

Info

Freewebsite ApS er en dansk virksomhed, der opererer på det internationale marked. Vi tilbyder hjemmesider til private, virksomheder og foreninger. Konceptet har eksisteret siden 2009, og vi har et stærkt hold, klar til at give dig den bedste oplevelse som kunde.

Bag navnet freewebsite, er en mission om at skabe den ultimative service, der giver dig frihed i alle aspekter. Fri antal sider, gratis web opbevaring og gratis rammer til at placere alle de elementer på dit websted. Vi har fokus på at tilbyde dig et frit miljø, hvor du kan lave din egen hjemmeside efter dine behov. Derfor har vi udviklet et Træk og slip sidetype, der giver dig bred mulighed for frit at placere tekst, billede - og video elementer      på din hjemmeside.

Freewebsite rettet mod et bredt publikum, og vi har tusindvis af brugere. Vi fokuserer på at have design, funktioner og muligheder for de fleste mennesker. Vores hjemmeside service er nem at bruge, og vi har brugere i alle aldersgrupper. Ydelse og erfaring er ikke en forudsætning for at kunne skabe en flot hjemmeside i vores system.

Koncept

Konceptet bag Free Website er at give dig alle de værktøjer, der hurtigt og nemt lave en god hjemmeside, som du ønsker det.

Alle kan lave en flot og velfungerende hjemmeside, i vores system, af et bredt udvalg af designs, sidetyper og funktionalitet. Vi tilbyder dig muligheden for at købe ekstra funktioner eller et unikt domæne., For de brugere, der ønsker noget ekstra. Alle elementer, der kan hjælpe at lave en bedre hjemmeside.

Gratis hjemmeside arbejder konstant på at udvide og forbedre vores website builder. Så hvis du har feedback eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at have dig som bruger, og vi håber på en lang samarbejde.

Du er velkommen til at oprette en gratis hjemmeside på vores Forside .