Your Horse Life! - Regler og hjælp
Regler:

Bare de sædvanlige regler, om at man ikke må lyve og sådan..

Hjælp?

1) Skrive en historie?
2) Avl?
3) Marked?
4) Vallakker og hingste
5) Tilridning?

Hvordan skal man skrive en historie?:
Man skriver en historie inde under forummet, og så inde under historietimen, og historien skal handle om at i rider og passer jeres hest. Den må også gerne handle om jer selv, men hesten får kun point, hvis du skriver om den. Historierne behøver ikke at være særlig lange, bare rolig, men det gør ikke noget, hvis de er.

Hvad for noget med at avle?:
Man kan avle med sine heste, så man får små føl. (Føl= Hesteunger) Hesten bliver sat i bås med den avlshingst du har valgt, og efter 3 dage i båsen skulle der gerne komme et lille føl. Hvis det ikke lykkedes, får man ikke pengene tilbage, men må bare prøve igen. Inde under Avlesiden kan man se sin hest stå i bås med en anden hest, og man kan endda købe sig en avlshingst, hvis man hår fået over 10 hopper. Ellers, køber man bare noget sæd, som hingsten afleverer inde i båsen. Man kan se alle avlshingstene inde under avlsiden.
 
 
Hvordan fungerer markedet?:
Altså, hvis man finder en hest man godt kanlide, og man har nok penge til at købe den, (Og man gerne vil købe den) går man ind under Forummet og ind under markedet, og så skriver du bare, at du gerne vil købe den og den hest. Markedet bruges ikke til andet!

Hvornår er det en vallak eller en hingst?:
Avlshingstene er de eneste hingste man kan købe, men man skal mindst  have 10 hopper for at må købe én. Hvis man avler et hingsteføl skal man bare have over 5 hopper. Hvis man vil gøre sin hingst til en vallak (Som man skal hvis man ikke har over 5 hopper) skal man bare skrive under andet under forummet.

Tilridning? Kan man også dét!?:
Ja, selvfølgelig kan man også tilride sin hest! Man kan gå ind under hesten, og se hvor meget den er tilredet. Hvis der står 100 % så er den fuldt tilredet, og du kan bare skrive at du rider på den. Hvis den ikke er 100 % tilredet, skal du begynde at tilride det. Man tilrider sin hest ved at gå ind under Forrummet, og så Tilridning, og så begynder man bare at skrive! 
OBS! Tilridningen hører ikke sammen med resten af dine historier, og du får derfor ikke Point eller penge, men kun Procent til din hest!
 
Panel title
Antal besøg: 1121

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,62568688392639sekunder