DE GULE POTER - Dem vi savner
Sov sødt, min dejlige dreng

Sov sødt, min dejlige dreng


D. 16/11 2011 kl. 18 åndede min kære gule dreng ud i mine arme. Jeg har ikke alene mistet mit kæreste eje, jeg har også mistet min bedste ven og min soulmate. Men jeg kunne ikke bære at se ham have ondt mere. Han kunne ikke løbe og lege som han så gerne ville, og han kunne ikke drøne igennem vandet og grave store huller som han elskede. Og det var ikke en fremtid for min skønne dreng. Gigten vandt, men jeg ved at nu skal han aldrig føle smerte mere. Ollie har fra dag ét af sovet i vores seng, men det har hun ikke gjort efter at Yuki er væk. Nu ligger hun hver nat ved siden af hans seng med hovedet på kanten af den. Hun savner ham. Det her er simpelthen de værste dage i mit liv, for alle der kender os ved hvad den skønne hund har betydet for mig (og Morten). Vi har været ved Yuki´s side hele vejen igennem. Han sov hos os onsdag nat inden vi torsdag morgen kørte ham til kremering. Morten bar ham selv ind i ovnen, tændte selv for den og efterfølgende hældte vi selv hans aske i den flotte urne vi valgte, og nu står han på en helt speciel plads herhjemme i stuen med 2 lys tændt og hans yndlingsbamse ved siden af. Vi vil aldrig glemme ham.


Vi har fået blomster, schokolade og kort tilsendt. Vi har fået en masse hilsner, og jeg må sige, at jeg er meget beæret over, at så mange har skænket os en tanke i disse dage.


Sov sødt, min skønne dreng. Du vil aldrig blive glemt. Du tog mit hjerte med storm da jeg første gang så dig, og det samme gjorde du ved Morten og min familie. Vi savner dig, og glæder os til at se dig når tiden er inde til at du skal tage imod os. Kærlig hilsen din lille familie her på Strandvejen.
Min skønne soulmate

Min skønne soulmate¤*´`*¤..¤*´`*¤..¤*´`*¤..¤*​´`*¤..¤*´`*¤
If tears could build a stairway
and memories build a lane,
I'd walk right up to heaven,
and bring you home again.
¤*´`*¤..¤*´`*¤..¤*´`*¤..¤*​´`*¤..¤*´`*¤
 
Panel titel

© 2019 Copyright

Antal besøg: 42631

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Redigering

-1,8565208911896sekunder