DE GULE POTER - Om Lotti

 
Lotti er importeret fra Tyskland. Hun er nærmere betegnet fra Thüringen, men vi adopterede hende fra en sød familie i Berlin, som desværre grundet alvorlig sygdom ikke kunne have hende mere.

 

Efter mange mails og samtaler, besluttede vi os for, at pakke bilen og køre ned at besøge hende og familien. Hun viste sig, at være en fantastisk lille tæve, så vi blev enige om, at hun skulle med hjem til Danmark og bo hos os, og dette valg har vi bestemt ikke fortrudt.

 

Lotti har deltaget i hvalpekursus. Har bestået et par lydighedsprøver, og meningen er nu, at vi starter op med sportræningen. Så vi ser frem til den videre træning og udvikling med hende.

 

Først og fremmest er hun dog købt som familiehund, og dette opfylder hun til ug, men hun er en meget intelligent lille dame, så vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer med hende.


D. 20/6 2013 måtte vi desværre sende vores lille brune pige til regnbue broen. Hun havde fået konstateret meget løse hofter, især den venstre voldte hende store problemer, og efter at Gold treat og en lang genoptrænings periode og muskel opbygning slog fejl, så valgte vi at give hende fred så hun ikke skulle have flere smerter. Det er hårdt at sige farvel til en alt for ung hund, men samtidig er vi også glade for, at vi kan spare hende for flere smerter. Sov sødt, lille Lotti. Du vil altid være elsket og savnet.

   
 
Panel titel

© 2019 Copyright

Antal besøg: 42887

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Redigering

-1,4300889968872sekunder