Berner Sennen - en familiehund - En bernerfamilie i Svendborg

4f64f77f08d2217032012.jpg 

Vi bor i Svendborg tæt på Svendborgsund på øen Tåsinge.


Hjemmets tre børn er voksne, og når de ikke er hjemme består hverdagen af et spændende liv for Poul Henning, Susanne og hvalpen Olivia. 


Igennem årene har vi haft fire forskellige hunde. Vi startede med en Islandsk Fårehund, senere en Golden Retriever, så en Berner Sennen, Debora. Desværre mistede vi Debora ved en lægefejl i forbindelse med et kejsersnit. 

Vi har altid købt hunde med stamtavle og gode aner og gener. Vi har altid gået efter en familie- og børnevenlig hund.


Vi må sande, at en Berner Sennen overgår, hvad vi ellers har prøvet fra en hund i forhold til venlighed, trofasthed, kælenhed, skønhed, elegance, styrke, adræthed, hengivenhed, tålmodighed, kærlig velkomst og godmodighed.


Et eksempel: Hjemmet fik besøg af 10 dejlige gæster. I gruppen var Anna på 2 år - det blev kærlighed ved første øjekast. Anna legede en hel aften med Debora; hun undersøgte på barnevis alt på hunden og tog også dens madskål og kødben. Debora syntes bare, at det var dejligt. På intet tidspunkt blev hun irriteret eller afvisende. Deboras forgænger Golden Retrieveren var meget barnevenlig men ville efter et par timers intens barneleg have trukket sig væk fra barnet. SIdst på aftenen lå Anna og Debora på gulvet - Anna med armene om Deboras hals. Begge stornød det! Debora har aldrig løftet overlæben eller snappet efter nogen!


Et andet eksempel: Naboens og genboens børn elsker at gå ture med Debora. Debora har en fin fornemmelse for, om det er et 7 årigt barn eller en voksen, der er i den anden ende af snoren. Men vores berner er også en vagthund. Fremmede får en stort vov, men bliver hurtigt accepteret, når vi siger god for dem. Hun er en fantastisk hyrdehund. På sin egen sociale og imødekommende måde sørger hun for, at alle har det godt.Olivia færdes og leger i vores indhegnede baghave på 500 kvm. Hun er glad for gåture men kræver ikke meget motion som f.eks. en jagthund. Hun elsker også en svømmetur i Svendborgsund både alene og sammen med familien. 

4f13303022dc615012012.jpg 


Du kan finde Familien Olivia på 

Degnemosen 3, Vindeby, 5700 Svendborg og 22978558/50468083 

Susanne arbejder som præst og Poul Henning arbejder som misbrugslægekonsulent og præst. Vi har tre voksne børn, svigerbørn og et barnebarn, som alle er bosiddende i København og er en del af det nære familieliv.

 

 
Panel title
Antal besøg: 38807

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,56353712081909sekunder