- FCK FC København

 


Søg
Stillingen i Superligaen
1 FC Nordsjælland 68
2 F.C. København 66
3 FC Midtjylland 58
4 AC Horsens 57
5 AGF 48
6 SønderjyskE 44
7 AaB 44

Tak for sæsonen

1/6-2012

Vi har nu fået den sidste runde i Superligaen lidt på afstand og det er på sin plads at gøre status for turneringsåret 2011/2012. En skuffende afslutning på sæsonen resulterede i at vi lige præcis ikke var i stand til at forsvare førstepladsen i Superligaen og i sidste ende måtte nøjes med en andenplads og sølvmedaljer. At miste en DM-titel på denne måde gør umådeligt ondt på alle der har F.C. København i hjertet. At det derudover netop skulle være i en sæson, hvor der...


FCK TV: Frederiksbergske festligheder

1/6-2012

Onsdag den 30. maj gæstede F.C. København Frederiksberg idrætspark, hvor fodboldklubben FB fejrede deres 100-års jubilæum. Der var i den grad lagt op til fest, med velsmagende pølser, god stemning, besøg af F.C. Københavns maskot, løven Leo, samt Copenhagen White Cats. FCK TV var på pletten under arrangementet, og har lavet en video fra hele dagen, hvor du også kan se Pierre Bengtssons og Youssef Toutouhs kasser i løvernes 5-1-sejr over netop FB...


 
unibet-fallback-banner_778x31.png

Nyheder

F.C. København sejrede 5-1 i jubilæumskamp

1-5 stod der på Frederiksberg Idrætsparks måltavle, da opvisningskampen mellem Frederiksberg Boldklub og F.C. København var spillet færdig. F.C. København kom foran på et selvmål, Nordstrand udbyggede føringen til 2-0, inden FB's Rasmus Christensen reducerede før pausen. I 2. halvleg slog Pierre Bengtsson, Youssef Toutouh og senegalesiske Pape Pate Diouf sejren fast. Opgøret blev spillet for at markere hjemmeholdets 100 års jubilæum.

FCK Tour tog kampen op mod Sundby Boldklub

FCK Tour 2012 nåede 2. pinsedag til Sundby Boldklub på Kløvermarken. Der var stor glæde at spotte hos de yngste såvel som de ældste, da Martin Vingaard, Youssef Toutouh, Kris Stadsgaard, Peter Larsson og Thomas Kristensen skrev autografer, og Copenhagen White Cats blændede op for et fremragende danseshow. Derefter udfordrede Sundby Boldklub F.C. København til en kamp - fem F.C. København-spillere samt Leo på mål mod hele Sundby Boldklub. Se indslaget her.

FB og FCK mødes i 100 års jubilæumskamp

Frederiksberg Boldklub fylder rundt i år. Det er i 2012 hele 100 år siden, at klubben blev grundlagt. I den forbindelse mødes FB og F.C. København i en jubilæums-kamp i morgen onsdag den 30. maj klokken 18.00 i Frederiksberg Idrætspark. FB spiller til daglig i Danmarksserien pulje 1. Udover et forhåbentlig velspillet venskabsopgør vil man som tilskuer kunne opleve cheerleaderne Copenhagen White Cats og Løven Leo. Du kan her læse, hvordan du køber billet til opgøret i morgen.

FCK Tour 2012 besøgte Østerbro-skoler

FCK Tour 2012 lagde tirsdag vejen forbi de to Østerbro-skoler Carolineskolen og Vibenshus Skole, hvor en masse glade elever tog i mod F.C. København-spillerne, Løven Leo og to fornemme repræsentanter fra Copenhagen White Cats. Der blev skrevet mange hundrede autografer, taget mindst ligeså mange billeder, trykket Leos pote og sendt beundrende blikke i retning af de søde cheerleaders, som uddelte en Superligabillet til børnene. Se billeder fra dagen her.

Truppen udtaget til 100 års jubilæumskamp

FB og F.C. København spiller i morgen klokken 18.00 jubilæums-kamp i Frederiksberg Idrætspark. CV og trænerteamet har udtaget følgende trup til jubilæums-kampen: Målmænd: 1. Kim Christensen Aris Vaporakis (U19) Forsvar: 3. Pierre Bengtsson 4. Kris Stadsgaard 25. Mathias Zanka Jørgensen 26. Christian Gamboa Oscar Pedersen (U19) Kasper Frandsen (U19) Thomas Pedersen (U19) Midtbane: 16. Thomas Kristensen 20. Martin Vingaard ... Læs mere

FCK TV: Shoppingcentret Field's fik besøg af FCK Tour
FCK Tour 2012 er en ny begivenhed, som skal markere sæsonafslutningen fremover. Den bringer F.C. København rundt på skoler, i fodboldklubber og andre steder i hovedstaden. Lørdag var turen kommet til Field's, hvor spillere som Martin Vingaard, Christian Bolaños, César Santin og flere andre var dukket op for at skrive autografer, ligesom Copenhagen White Cats var trukket i uniformen og gav de fremmødte et spektakulært danseshow. Du kan her se, hvordan formiddagen i Field's forløb.
FCK Tour 2012 på pinsevisit i Sundby Boldklub

FCK Tour var pinsemandag på besøg i Sundby Boldklub på Kløvermarkens Idrætsanlæg. F.C. Københavns spillere Kris Stadsgaard, Thomas Kristensen, Peter Larsson, Youssef Toutouh og Martin Vingaard skrev autografer til de fremmødte børn, Leo gav håndtryk og krammere, mens Copenhagen White Cats strålede om kap med solen og leverede et forrygende show. Dagen sluttede af med en impulsivt arrangeret fodboldkamp mellem FCK's spillere og de unge Sundby-gutter. Se billeder her fra den hyggelige formiddag.

FB  1 - 5  F.C. København
Der var god stemning på tribunen i Frederiksberg Idrætspark, da den lokale klub FB og F.C. København tørnede sammen for at markere hjemmeholdets 100 års jubilæum. Kampen endte 1-5 til Løverne. F.C. København kom foran på et selvmål, Nordstrand udbyggede føringen til 2-0, inden FB's Rasmus Christensen reducerede før pausen. I 2. halvleg slog Pierre Bengtsson, Youssef Toutouh og senegalesiske Pape Pate Diouf sejren fast. Opgøret blev spillet for at markere hjemmeholdets 100 års jubilæum.
Football Camp F.C. København til salg

Football Camp F.C. København er navnet på de populære fodboldcamps, som afholdes i sommerferien på banerne ved B1903 og KB. Igen i år afholdes der Football Camp (årgang 1997-2002), Keeper's Camp (1997-2002) og Mini Camp (2003-2004). Salget til de tre camps foregår på fckmegastore.dk, men du kan her få yderligere information om blandt andet priser, perioder og deltagerpakker. Salget begyndte 23. februar, men der er stadig ledige pladser. Læs mere her.
© F.C. København
1992-2012

Cookies

co2
KB Parken B1903

&frm=0

&frm=0&frm=0

 

 
Panel title
Antal besøg: 703805

734524

Editing

-0.094799995422363sekunder