- Liberal Alliance

 

Liberal Alliance
1980’erne: Verden udenfor begynder at trænge sig på. Partierne må tage stilling til, om de er nationalister eller ønsker at deltage i den globale udvikling.
1990’erne: DF kommer på banen. Alle bejler til midtervælgerne. Det handler om velfærd, statslig styring og nationalisme. Nyrup kommer til magten.
00’erne: Anders Fogh vinder valget ved at love endnu mere velfærd og skattestop. Partierne ligner hinanden så meget, at det er svært at kende forskel.
I DAG. De gamle partier har nu alle næsten den samme politik. Kun Liberal Alliance adskiller sig. De har taget den plads Venstre havde i 80’erne.
Nyheder

LA: For få ambitioner i den ny læreruddannelse

Reformen af læreruddannelsen er et fremskridt, men den er ikke ambitiøs nok. Det siger Liberal Alliances uddannelsesordfører Mette Bock, efter regeringen netop har indgået et forlig med VKO. Hun ærgrer sig over, at forligspartierne bag læreruddannelsen ikke har ønsket at invitere LA med til forhandlingerne.

Den Liberale Kalender
01.06.12 Liberal Fredagsbar
04.06.12 Danmarks udfordringer ...
05.06.12 Liberalt Grundlovstræf...
Jan Christoffersen, butikschef hos 4Sound i Aalborg støtter Liberal Alliance
Derfor støtter jeg Liberal Alliance: Som "gammel" venstremand har jeg altid gået efter de liberale idéer. Tingene er dog gået i stå hos de borgerlige partier, og alle har berøringsangst for ændringer. Liberal Alliance har en klar, direkte og ukompliceret politik, som ikke andre formår at fremvise.   - Jan Christoffersen, butikschef hos 4Sound i Aalborg
Mød vores spidskandidater

 

 
Panel title
Antal besøg: 716221

734524

Editing

-0.21728205680847sekunder