The world belongs to those who read? - Adams, Douglas: Håndbog for vakse galakse-blaffere
         
Titel: Håndbog for vakse galakse-blaffere
Originaltitel: The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy
Serie: Galakse-blafferen #1
Forfatter: Douglas Adams
Forlag: Tellerup
Sidetal: 200
Læst på: Dansk
ISBN: 87-588-0129-4
 

 

Hvad gør man, hvis man får at vide, at Jorden går under om 12 minutter.
Skal man lægge sig under et bord? Eller tage en papirspose over hovedet? Flygte? Hvorhen?
Måske har man en god ven, der ved, hvordan man kan blaffe sig til et lift med et rumskib – måske er man oven i købet så heldig, at denne ven er omrejsende forsker for den mest fantastiske og populære bog der nogensinde er udgivet i nogen galakse, nemlig Håndbog for vakse galakse-blaffere…

 

Hvad jeg elskede mest ved denne bog, var den skøre og specielle humor der var lagt i bogen. Jeg smilte tit over de diverse kommentarer eller beskrivelser, og især at 42 er svaret på alt i universet. Det skal jeg huske fremover.
Trods humoren, så syntes jeg at bogen til tider var kedelig og langsom, og sidehistorierne, der trods de var morsomme, var mere overflødige. Det kan godt være, at der bliver fyldt op på historierne i de næste bøger, men jeg følte ikke det var brugbart til historien. Jeg kunne dog godt lide, at titlerne til hvert fald de næste tre bøger, stod i teksten. Lidt pudsigt.
Hele historien igennem, vidste jeg ikke hvordan den ville slutte, så jeg blev da hele tiden overrasket.
Noget af det bedste ved historien, var al den opfindsomhed Douglas Adams har lagt i historien og alle de skøre påfund personerne møder i bogen: fisken der kan oversætte, et rumskib formet som en tennissko og den deprimerede robot, Marvin. Godt fundet på, siger jeg bare.


 

 
 
Panel title

© 2021 bookaholic

Antal besøg: 66271

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11215114593506sekunder