The world belongs to those who read? - Ahern, Cecelia: Et sted i nærheden

 

Titel: Et sted i nærheden
Originaltitel: A Place Called Here
Forfatter: Cecelia Ahern
Forlag: Bazar
Sidetal: 423
Læst på: Dansk
ISBN: 978-87-7604-186-1
 

Undrer du dig nogensinde over, hvad der bliver af det der forsvinder?
Det har Sandy Shortt undret sig over, siden hun var ti år, og Jenny-May hjemme fra gaden blev væk. I virkeligheden var Jenny-May klassens ondeste pige, men efter hun forsvandt og blot tonede frem på skærmen i alles stuer med sit lyse hår og blå øjne, forvandlede hun sig til en engel.
Sandy bliver besat af at finde ting og siden personer, der er forsvundet, og så snart noget er fundet, går hun i gang med at lede efter den næste strømpe, ting eller person, der stadig ikke er dukket op.
Men så en dag forsvinder Sandy selv. Endelig får hun svar på nogle af de spørgsmål, der har hobet sig op i hende – og finder noget, hun slet ikke havde regnet med…

 

Jeg aner ærlig talt ikke hvad jeg skal mene om denne bog. Jeg troede det ville være en morsom bog, da forfatteren normalt skriver chicklit, men denne bog er meget anderledes!
Den er mærkelig og jeg var ikke særlig meget underholdt. Den fangede mig aldrig og jeg kedede mig under læsningen. Ofte sad jeg og tænkte på de penge, jeg havde spildt på bogen.
Jeg kan dog godt lide tanken om, at alle de ting vi mister, kommer et andet sted hen. Slutningen var også det bedste ved bogen, for der begyndte den at blive mere spændende, selvom jeg nu syntes, at Sandy burde have fundet en måde at hjælpe de andre på.
Denne bog vil jeg nok næppe røre igen. Den var uinteressant for mig og skuffende.

 
Panel title

© 2021 bookaholic

Antal besøg: 66323

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.096050977706909sekunder