The world belongs to those who read? - Angleberger, Tom: Darth Paper Strikes Back

Gemt i følgende Kategorie anmeldelser  

           

Originaltitel: Darth Paper Strikes Back
Serie: Origami Yoda #2
Forfatter: Tom Angleberger
Forlag: Amulet Books
Sidetal: 159
Læst på: Engelsk
ISBN: 978-1-4197-0127-6
 

Noget fantastisk er sket. En mærkelig dreng ved navn Dwight, lavede en origami fingerdukke af Yoda. (Det var ikke den fantastiske ting, detva bare typisk Dwight.) Den fantastiske ting var, at Origami Yoda gav gode råd. Han kunne forudsige datoen for en test; fortælle en dreng, som en pige kunne lide ham eller ej; og holde børn fra at gøre dem selv til grin på mange forskellige måde. De fleste af 6. klasserne var overbeviste om, at han brugte the force.
Men nu, et år senere, er det en mørk tid på McQuarrie Middle School. Dwight er blevet bortvist og står til, måske at blive smidt ud, hvilket betyder ikke mere Origami Yoda. Endnu værre, så har Darth Paper, skabt af Dwights nemesis, Harvey, tager Yodas plads. Han kaster rundt med fornærmelser, og er måske grunden til, at Dwight blev bortvist. Nu må børnene på McQuarrie prøve at lave en sagsmappe for at redde Dwight.

Jeg har ikke så meget, jeg kan skrive om denne bog, uden egentlig at opsummere hvad jeg skrev i anmeldelsen til den første bog: The Strange Case of Origami Yoda.
Darth Paper Strikes Back er skrevet med et glimt i øjet, og er morsom hele bogen igennem. Handlingen er god og jeg heppede på børnene hele vejen igennem, i håb om, at de kunne hjælpe Dwight med få sin lykkelige slutning.
Bogen fortæller atter krystalklart, hvor svært det er at gå i 7. klasse og skal finde ud af, hvad det vil sige at være teenager, når man stadig er et barn. Jeg kunne hvert fald relatere til det. Det var også skønt, at alle, uanset hvor onde de er, har en god side og vil hjælpe Dwight, selvom han er så mærkelig. Det er en lille, morsom og virkelig bog.

 
 
Panel title

© 2021 bookaholic

Antal besøg: 66260

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.096642017364502sekunder