The world belongs to those who read? - Armentrout, Jennifer L.: Daimon

Gemt i følgende Kategorie anmeldelse

          

Originaltitel: Daimon
Serie: Covenant #0,5
Forfatter: Jennifer L. Armentrout
Læst på: Engelsk
 
 

I tre år har Alexandra levet blandt dødelige, ladet som om hun var ligesom dem og prøvet at glemme den pligt hun var blevet trænet til at fuldføre, som et barn af en dødelig og halvgud. Som 17-årig har hun accepteret at hun vil være et misfoster i dødelige øjne … og at hun aldrig vil kunne udføre sin pligt. Ifølge hendes mor er det en god ting.
Som enhver afkommer af guderne ved, har Skæbnen det med at vende op og ned på alt. Et forfærdeligt angreb tvinger Alex til at flygte fra Miami og finde sin vej tilbage til det sted, hendes mor ikke ville have hun skulle vende tilbage til – Pagten. Hvert skridt som bringer hende tættere på sikkerhed, er også et skridt tættere på døden … for hun bliver jagtet af de selv samme væsner, som hun er trænet til at dræbe.
Daimon’erne har fundet hende!

Hvorfor er dette kun en lille novelle? Den var så spændende, så fantastisk, at de sølle 62 sider hurtigt forsvandt og efterlod mig sulten efter mere – mere som først kommer til september.
Jennifer L. Armentrout forstår at fortælle en historie. Handlingen rev mig ind i universet fra første side, og jeg rejste rundt med Alex, følte med hende.
Universet lader til at være meget spændende. Det minder lidt om det fra Vampire Academy, men det er kun godt, for jeg elsker den serie. Daimonerne var godt beskrevet, nok til at give mig kuldegysninger. Alex er dog endnu bedre beskrevet og fra første side, kunne jeg bare med hende.
Desværre for mig, slutter novellen utrolig dumt. Det mest spændende sted slutter forfatteren, og jeg sad bare tilbage og ville have mere. Der er godt nok også første kapitel bagerst i novellen, men det er jo tortur at læse den. Så kom snart september!

Daimon er en gratis ebog, som kan findes her.

 
 
 
 
Panel title

© 2021 bookaholic

Antal besøg: 66657

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11646103858948sekunder