The world belongs to those who read? - Balog, Cyn: Fairy Tale
         
Originaltitel: Fairy Tale
Forfatter: Cyn Balog
Forlag: Delacorte Press
Sidetal: 248
Læst på: Engelsk
ISBN: 978-0-385-73706-7
 
 

Morgan Sparks og Cam Browne er som skabt til hinanden. De har været bedste venner siden deres fødsel, de kan fortælle hinanden alt og så har de kun øjne for hinanden.
Men alt forandres en uge før deres 16 års fødselsdag. Cams pinlige fætter, Pip, kommer og Cam begynder at opføre sig mærkeligt. Morgan er chokeret over at hendes tidligere så perfekte kæreste, tager afstand fra hende.
Da Morgan kræver svar, er hun overrasket over grunden til det hele. Det er ikke en anden pige – det er en helt anden verden. Pip påstår at Cam er en fe. Seriøst. En fe. Feerne vil have at Cam vender tilbage til deres verden og tager sin retmæssige plads som konge.
Fast besluttet på at beholde Cam, begynder Morgan at lægge en plan. Men Cam begynder at forandre sig og hun må vælge, en gang for alle, om han virkelig er hendes skæbne og om deres ’perfekte’ kærlighed kan klare sig i den usikre fremtid.

Denne bog skuffede mig. Jeg havde regnet med at få lidt mere end en tynd og forudsigelig historie, der hverken indeholdte beskrivelser af omgivelser eller et ægte kærlighedsforhold. Jeg følte aldrig forholdet mellem Cam og Morgan, jeg så kun ordene der beskrev deres følelser for hinanden.
Morgan brød jeg mig ikke om. Hun var meget egocentreret og satte sig foran alle andre, også sin kæreste, som hun næsten styrede. Hun ville lade ham blive for sine egne grunde og kunne ikke indse, hvilket jeg hurtigt kunne, at han ikke længere passede ind i verden. Morgan har også en evne til at se en i fremtiden, men den var egentlig ubrugelig og havde ikke rigtig nogen rolle i historien, ud over at få Morgan til gå efter Cams følelser. Ellers kunne den godt være blevet skrottet.
Historien kører i én lang linje og var utrolig nem at gennemskue. Jeg vidste hvordan den ville slutte, inden historien rigtig var begyndt. Det var for nemt. Heldigvis var den hurtigt læst.
En del af mig, nød at læse den, så derfor får den ikke helt bundkarakter. Personerne var intet at råbe hurra for. Pip var mere underholdene og spændende end hovedpersonen. Jeg tvivler på, at jeg vil læse andet fra Cyn Balog. Dette var ikke nogen imponerende historie.
  

 
Panel title

© 2021 bookaholic

Antal besøg: 66549

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10345101356506sekunder