The world belongs to those who read? - Berry, Julie: The Amaranth Enchantment
         
Originaltitel: The Amaranth Enchantment
Forfatter: Julie Berry
Forlag: Bloomsbury
Sidetal: 306
Læst på: Engelsk
ISBN: 978-1-59990-334-7
 
 
 

Da Lucinda Chapdelaine var et lille barn, tog hendes forældre til et royalt bal og vendte aldrig tilbage. Siden da har Lucinda været slave i sin tantes juvelerbutik. Men da der på den samme dag kommer en mystisk kunde og en endnu mere bizar juvel ind i butikken, sætter det ting i gang, der for altid vil ændre Lucindas liv.
I denne magiske historie fyldt med dejlige overraskelser, vil Lucinda danse til det royale bal, falde under Amarant heksens fortryllede, hævne sine forældres død og måske, kun måske, få prinsens hjerte.

 

Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg gik med til, da jeg startede på bogen, men jeg fik en god oplevelse.
Handlingen ændrer sig hele tiden. Det her er faktisk et udspekuleret eventyr, den er hvert fald ikke helt forudsigelig. Der skete ting jeg ikke havde regnet med og jeg nød det.
Lucinda er en viljefast person, som ikke vil give op, men temmelig naiv. Hun tillod hvert fald en tyv at være alene i sit værelse. Hvem ville gøre det? Hun er dog trofast, og kæmper til det sidste. Jeg elskede Peter, men jeg hadede hvordan han pludselig ændrede sig og hans skæbne i slutningen. Desuden kan jeg ikke lide Gregor, ham kom jeg aldrig under huden på. Desuden så får Lucinda altså den forkerte fyr i mine øjne.
Skurken synes jeg var forvirrende, og det var en dum måde de kom af med skurken på. Selvfølgelig findes der ikke mange måder, når personen nu er som personen er, men alligevel. Lidt mere spænding, tak! Jeg kunne dog godt lide skurkens ondskab.
Og lad mig ikke glemme Dog. Den er så bedårende!
 

 
Panel title

© 2021 bookaholic

Antal besøg: 66202

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11447811126709sekunder