The world belongs to those who read? - Bracken, Alexandra: Brightly Woven
         
Originaltitel: Brightly Woven
Forfatter: Alexandra Bracken
Forlag: Egmont USA
Sidetal: 354
Læst på: Engelsk
ISBN: 978-1-60684-038-2   
 
 

Netop som regnen endelige kommer efter ti lange, tørre år, dukker den unge troldmand Wayland North op og tager Sydelle Mirabil med sig, langt væk fra hendes hjemby i ørkenen. North har brug for en assistent og Sydelle er ivrig efter at se landet – og i at hjælpe ham med at stoppe den krig som vil ødelægge hendes hjem. Men North har hemmeligheder – om ham selv, hvorfor han valgte Sydelle, om hans virkelige grund for rejsen. Hvad vil han have fra hende? Og hvorfor ser det ud til, at Norths ærkenemesis er fascineret af Sydelle?

 

Brightly Woven er sådan en bog jeg ville elske at leve i. Det er en dejlig verden med magi og eventyr, men desværre har bogen også sine minusser.
Hovedhistorien er, at Sydelle og North skal til landets hovedstad, men der er så mange sidehistorier, at man glemmer det. Der sker hele tiden noget, som får én væk fra den røde tråd. Nogle af tingene er skam gode og jeg nød det meste, men jeg gad nu godt også have, at de endelig kom hen til den by. Bogen havde nogle fantastiske øjeblikke, men jeg syntes desværre, at de var alt for korte.
North og Sydelle, vores hovedpersoner, var nok ikke de mest dybe personer jeg har mødt, men jeg kunne lide dem. Sydelle havde det nok med at blive sur over hver eneste lille ting, men til gengæld var North mere spændende. Jeg kunne især lide at Sydelle blev kaldet Syd, for så hang de to personer ligesom sammen – Nord og Syd.
Sproget det er noget simpelt, men det er også forfatterens første bog. Alligevel fik sproget fanget mig, men flere gange i bøgerne savnede jeg beskrivelser af omgivelserne, så personerne ikke bare stod i et tomt rum.
Der er et kort med i bogen, men helt ærligt, så er det ikke noget godt kort. Jeg ved ikke hvem der har lavet det, men man burde nok tilføje et par ændringer. I bogen tager det to dage at gå en pæn distance gennem klipper/bakker/bjerge og nå hen til en by, et pænt stykke væk. Til gengæld tager det halvanden uge at gå samme distance over fladt land. Med sådan et kort, var det klart North hele tiden farede vild!

   
 
Panel title

© 2021 bookaholic

Antal besøg: 66717

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.097264051437378sekunder