The world belongs to those who read? - Forside
Oct
23
2012

Frogspell

Gemt i følgende Kategorie anmeldelse

                           

   
Originaltitel: Frogspell
Serie: Frogspell #1
Forfatter: C.J. Busby
Forlag: Templar
Sidetal: 158
Læst på: Engelsk
ISBN: 978-1-84877-139-0
 

Max Pendragon er sikkert den værste page i Kong Arthurs rige – han vil hellere være troldmand end ridder. Så da han ved et uheld opfinder en drik der forvandler folk til frøer, ser det ud til, at han kan blive troldmand.
Men det hele tager en uventet drejning, da Max deltager i Novicernes Magikonkurrence. Han må hjælpe Merlin med at bekæmpe en ond troldkvinde. Der er ikke nogen måde, hvorpå Max’ uforudsigelige drik kan hjælpe … eller er der?

 

Der er bare et eller andet med legenden om Kong Arthur der trækker i mig. Det var hvert fald, hvad der fik mig til at købe bogen. Den smukke forside, der stråler i alle farver i direkte lys, hjalp hvert fald til at jeg gjorde det.
Frogspell var lidt kedelig i starten, og selvom den blev mere spændende og sød, så havde jeg hele tiden følelsen af at kede mig.
Max Pendragon er en person som alle kan sammenligne sig med. Uheldig, usikker på sig selv og med en plageånd, præcis sådan som det var tilbage i folkeskolen. Børn i bogens målgruppe vil kunne lide den. Jeg kunne nu også, selvom den var for langsomt gående. Det bedste var det sjove tag på Kong Arthur-myten, der nok ikke er helt rigtigt, men sjovt alligevel.

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title

© 2021 bookaholic

Antal besøg: 66586

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.092456102371216sekunder