The world belongs to those who read? - Kiss of Darkness af Brandon Alexander
          
Originaltitel: Kiss of Darkness
Serie: Charmed #2
Forfatter: Brandon Alexander
Forlag: Simon & Schuster
Sidetal: 182
Læst på: Engelsk
ISBN: 978-0-671-04163-2
 
 

Noget ændrede Prue Halliwell Nytårsaften, da en fremmed gav hende det mest lidenskabelige kys nogensinde. Nu føler Prue at hun er nødt til at kysse enhver mand hun møder.
Først synes Piper og Phoebe at den nye Prue er sjov. Men da Prue bliver svagere for hvert kys, opdager De Fortryllede at der er ond magi bag det hele. Nu må Piper og Phoebe redde deres søster, men kan de gøre det uden den treenige kraft?

Som fan af tv-serien betød det en del for mig, hvordan denne bog ville være. Ville den være god og ligne en episode af serien (denne historie er nyopfundet) eller ville den falde i forsøget på at skabe stemningen og få personerne rigtig karakteriseret?
Heldigvis blev mine frygter ikke realiseret, fordi forfatteren har formået at fange seriens stemning og personerne. Selvom jeg må indrømme at Prue ikke er som i serien, men i denne bog er hun under en forbandelse, som forandrer hendes person. Faktisk siger søstrene det også.
Plottet er faktisk godt og undervejs i bogen, sad jeg og gættede mig frem til, hvem der var den onde. Selvom jeg fra starten af havde en idé og det faktisk var den rigtige, satte jeg mine tvivl og kædede folk sammen. Ret underholdene faktisk!
Dog er slutningen lidt kludret og forvirrende for mig, og pludselig er det hele overstået. Så snart søstrene er færdig med udslettelsen, springer tid og sted, og man får kun kort at vide, hvad der ellers var sket. Det er ret irriterende, for så får man den følelse at forfatteren måtte skrive et maksimum af sider og fik brugt de fleste til historie, med kun en håndfuld tilbage til slutningen. Det er irriterende, for, for min skyld, kunne den sagtens være længere.

 
Panel title

© 2021 bookaholic

Antal besøg: 66238

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.17479109764099sekunder