Online-Brevkasse.dk - Forside
Hej og velkommen til Online-Brevkasse.dk!

Online-Brevkasse.dk er en side for unge med problemer som ønsker rådgivning af unge. Brevkassen er dansk ejet af ungdomsvirksomheden Komfa Group Danmark.

Det er meget nemt at komme i gang, du skal bare klikke på vores links oppe i toppen og så skulle du meget gerne selv kunne finde dig frem til hvordan du benytter siden.

Noget som mobning er noget som skal stoppes med det samme, men desværre kan vi ikke bare gøre dette. Vi ønsker blot hos Online-Brevkasse.dk at tilbyde gratis rådgivning til jeres problemer og tanker og dette vil foregå af oplærte personer i en ung alder fra 15-18. Det er mobning vi modtager flest henvendelser om, men vi er også oplærte i mange andre ungdomsproblemer såsom sorg og kærlighed, sex og samliv samt vold og trusler. Kort sagt kan vi hjælpe med det meste!

Har du spørgsmål til Online-Brevkasse.dk venligst benyt "Kontakt" oppe i menuen.

Online-Brevkasse.dk eksistere på e-mail, hotline og chat. Ring til os med dit problem nu på 52 300 620 eller hvis du ønsker chat eller e-mail klik da på fanen "Jeg ønsker rådgivning".

Vi støtter selvfølgelig BørneTelefonen. Ønsker du rådgivning af en person der er over 18 år igennem telefonen så ring gratis til BørneTelefonen på +45 116 111. Forskellen er blot at medarbejdere hos BørneTelefonen er 18+ og vores er 15-18 år.

Vi håber at høre fra dig og byder dig endnu en gang velkommen!

www.Online-Brevkasse.dk - Rugvænget 50, 2750 Ballerup, Danmark v/ Nicolas Hansen
 
Panel title

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30357789993286sekunder
Brevkassens Blog
Blog