Britta - Miki

Miki er min skønne dejlige Border Collie.

Hans fulde navn er Danielsson´s Skyline Cenzo og er født d. 1/4-2011  

Miki er i B-klassen i DcH og træningen går rigtig godt. Vi træner lidt IPO, specielt bidearbejdet og han er vild med bidepøllen smiley.gif

I august blev Miki indmeldt i DcH´s eftersøgningstjeneste. Han er god til at finde meget små ting, halskæder,ringe,ure,høreapparater og andre ting.

Begge hans forældre er Elitehunde og i DcH´s eftersøgningstjeneste, så han har gode gener for at arbejde.
Jeg fik tilbudt en hvalp fra kuldet og fra den første dag jeg besøgte dem, så hang Miki på mig hele tiden. Jeg ville helst have haft en af hvalpene med stor hvid krave, men de gad ikke være ved mig
Selv da jeg forsigtigt skubbede Miki væk og sad og kælede med en af de andre hvalpe, så kravlede Miki på mig hele tiden.
Da opdrætteren gik ned i den anden ende af haven, smuttede alle hvalpe med ham. Bortset fra Miki, han kikkede bare efter dem og kravlede så rundt på mig igen.
Efter 3 besøg besluttede jeg, at når han nu valgte mig, så måtte det være ham jeg skulle have med hjem.
Miki blev kastereret som 5 måneder, fordi jeg ikke vil have en frustreret hanhund der måske ikke kunne styre sit temperement. Jeg skulle ikke bruge ham til avl, men til træning og som familiehund.
Miki kan med alle hunde og mennesker og vil ikke slås eller spiller op over for andre hunde, han vil bare være sammen med mig.
Miki er super nem at have med alle vegne og vi har været på campingpladser, hvor han accepterer at nu er vi her og at der er andre mennesker og hune rundt omkring.
Siden er det bare gået fremad med træning og inden Miki var 1½ år var han optaget i DcH´s eftersøgningstjeneste. Miki samler forsigtigt briller, høreapperater, nøgler og andre ting op og giver mig det.
Miki elsker at arbejde og vil gøre alt for at behage mig. Det er en fornøjelse at arbejde med ham og han er også vild med at gå spor.
Heldigvis er Miki både glad for mad og legetøj, bolde og bidepøller og det er super godt i træningen. Vi træner lidt IPO og det syntes han også er super sjovt.
Jeg træner med Miki hver dag og satser på at vi en dag i fremtiden bliver udtaget til DM
Hilsen Miki & Britta
   
 
Panel title

© 2018 britta

Antal besøg: 1074

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,28992414474487sekunder