Camilla in Monterrey - Info

Lidt infomation omkring min rejse til Monterrey og hvorfor?:

Da jeg rejser til Monterrey, NL Mexico i ca. 5 måneder har jeg valgt at lave denne hjemmeside som et link for jer hjemme i Danmark til at følge med i hvordan det går mig herover. Jeg vil uploade et galleri med billeder fra selve Monterrey og de turer og opleveleser jeg får i den kommende tid. Jeg vil derudover også skrive en slags dagbog som i kan følge her. Her vil jeg fortælle lidt flere detaljer om alt det jeg oplever i de føljende måneder. Jeg har sat mig et mål indtil videre om at jeg vil uploade både dagbogen og galleriet ca. en gang hver uge.

Jeg har valgt at rejse til Monterrey i 5 måneder fordi det først og fremmest ville være en unik oplevelse, at få lov til at leve i et andet land, så langt fra den dagligdag jeg kender derhjemme i Danmark. Derudover er det også en unik oplevelse at få lov til at studerer nogle fag, som vil hjælpe mig i min fremtidige uddannelse, i sådan et spændende og kulturrigt land. Derudover også at få lov til at møde en masse forskellige mennesker og kulturer. Til sidst er det også en god mulighed for at prøve at være sammen med Gregory i mere end et par dage, efter som at vi jo normalt har et langt distance forhold. Alt dette og meget mere vil jeg fortælle Jer om her i min lille dagbog, ihvertfald alle de spændende og lærrige oplevelser jeg får med mig på vejen.

Camilla Einfeldt

 

4b630527ed61029012010.jpg

Rejsen fra København til Monterrey i Mexico skete den. 6 januar 2010. Jeg tog fra Københavns lufthavn kl. 11 og landede derefter i Atlantas lufthavn i USA kl. 15:40 deres tid. Derefter gik turen direkte til Monterrey kl. 18:50 og endelig destination var kl. 20:55 i Monterrey lufthavn...


 
Panel title
Antal besøg: 105808

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11458778381348sekunder