DET SOM INGEN VED - Forside
Dette er min side. Det giver nok endeligt sig selv, men jeg har alligevel løst til at på pege det. Og hvorfor nu det ? Jov, nu skal du hører... Jeg er en ung kvinde, som gerne vil dele mine tanker og ideer med omverden og hvilken beder måde end at lave en hjemme side. Den har godt nok været tom i at stykke tid, men nu tænkte jeg det var på tide at få begyndt. 

Jeg er vokset i Jylland i en lille flække af en by, hvor alle nok burde kende alle. Jeg havde mine barndoms og teenager år ude midt i en skov på en nedlagt går, hvor jeg tilbragte dagende sammen med mine forælder og min bror. Hvis man følger vejen bare en smule længer, finder man hele min familie, på min mors side, og den er stor. Derfor er jeg vokset op med tætte familie bånd. 
Jeg startede med at gå i bagpleje, børnehave og folkeskole i den selv samme by, med de selv samme personer, med nogle få ændringer. Da jeg blev færdig med 9. klasse trængte jeg til nogle ændringer. Så jeg startede på Gymnasium i den nærmeste støre by og blev student (STX). Da eksamentiden i 3.g nærmede jeg viste jeg ikke hvad jeg ville. Men det er jeg nok ikke den eneste der har haft problemer med at finde ud af. Efter en del søgen fandt jeg så endelig det jeg laver nu... Jeg fandt en Højskole som kunne udfordre mig fysisk og mentalt. Jeg skrev mig op til 4 mdr. men blev så glad for det at jeg skrev mig op til 6 mdr. mere og det er så dem jeg er igang med nu..

Nok om mig. Hvis du er kommet ind på min side fordi du håber på at finde noget om den danske film "Det som ingen ved" må jeg nok helder fortælle dig at du ikke finder noget om den på nogle af mine sider.

Det du kan finde at mit personlige projekt. Jeg prøver nemlig på at komme i god form og få en sunder livsstil. Dag for dag vil jeg ligge ind hvad jeg laver af aktiviteter og hvad jeg får at spise i løbet af dagen. Jeg har ikke nogle som fortæller mig hvad jeg skal gøre ud over mig selv, da jeg på nuværende tid har haft så mange igennem mit liv som har dikteret for mig hvad jeg skal gøre og hvordan. Nu syntes jeg det var på tide og se om jeg selv kan finde en løsning som passer på mig. 

Grundlaget for at jeg selv kan lave trænings programmer og styre min kost er at jeg går på en Gymnastik og Idræts Højskole. Som du nok tidligere har læst. Men det du ikke ved er at jeg gå på et træner akademi hvor jeg lære om hvordan alt inden for træning funger og hvordan man skal sætte det sammen. Kosten bliver styret af køkken folkene, så der har jeg ikke så meget at gøre, men jeg lærer noget om hvad der er rigtig og forkert at spise i forhold til det jeg laver. 

Så hvis du er blevet inspireret til at komme igang med at leve sunder eller lave din livsstil om er jeg glad. Hvis ikke er det også helt okay.. Skriv endelig en kommentar hvis du har spørgsmål til det jeg laver.       
 
Panel title
Antal besøg: 107

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29791307449341sekunder