Kærester? (: - Kærester

Børn i børnehaven kan også opleve, at de har en kæreste blandt kammeraterne. Men det er tit ikke noget, de fortæller til vedkommende – højest noget de betror til vennerne eller i de fleste tilfælde veninderne. For i børnehaven såvel som i skolen er det oftest pigerne, der går forrest på dette område.
Men kærester i skolealderens senere år, 12-13-års-alderen, er ikke kun noget, de holder hemmeligt og for sig selv eller deler med de nærmeste. Det er noget, de betror hinanden. Det er det store spring fremad mod ungdomstidens egentlige forelskelse og første store kærlighed.
At være kærester er noget naturligt for børn i en voksenverden, hvor de voksne er så optaget af deres parforhold – og deres fornyelser af det gennem nye kærester.

Mange kærester skriver tit til hinanden "Jeg Elsker dig"hjerte.png Men mener de det virkelig? De mener det jo hvis de skriver det, men nogen gange er man så uheldig at der kommer noget i mellem jer så han/hun kan finde på at sige "Jeg har aldrig ment noget af det jeg skrev" og "Du betød aldrig noget for mig".

 
Panel title
Antal besøg: 2016

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,78052282333374sekunder