Velkommen til vores lejlighed i Tyrkiet - Indkøb af dagligvarer

Dagligvarer:
Alanya er rig på indkøbsmuligheder når det gælder dagligvarer. Der findes de store Supermarkeder Metro, Migros, Kipa og en lang række andre, hvor man kan købe alt hvad hjertet begærer. Men besøg også den lokale grønthandler, slagter eller det lille marked(nærkøbmand). En frisk stor mørbrad til grillen koster ca. 200 kr.


Konakli:

Der er også mange gode supermarkeder i Konakli, som ligger ca 2 km fra lejligheden. Prøv også at besøge den lokale bager, i Konakli - for en flad tyver får du en hel pose frisk brød.

Hver onsdag er der marked i Konakli.


Metro:
Alanyas største supermarked fungerer som i resten af Europa som et engrosmarked. Hvis man ikke har sit danske Metro kort med udfylder man blot en seddel med navn og adresse så kan man handle frit i det kæmpe supermarked, hvor man også finder elektronik, alt til haven, møbler, tøj og sko.

Metro finder du på den store omfartsvej bag ved Oba by.

Migros:

Super til daglige indkøb. Her finder man bl.a. den drikkelige “Angora” rødvin, som også findes på flere gode restauranter f.eks. Marina og Biz. Her finder du også en rigtig god bager, slagter og delikatesse afdeling i hvert supermarked.

Migros ligger fire steder i Alanya. Den ene ligger vest for en stor busstation Otogar, midt i byen bag Vandland og BurgerKing og endelig på østsiden af Alanya ca. 750 meter fra Atatürk statuen. Seneste nye butik er centralt i Konakli.

 

Værd at bemærke:
Tyrkiet er det billigste sted i Europa, når man som turist køber ind i et supermarked.

Turister der køber ind i et Tyrkisk supermarked får varerne over 50 % billigere end i Danmark.

Undersøgelsen blev gennemført af guider fra Spies, der puttede 22 forskellige dagligvarer i indkøbskurven i 6 forskellige lande.

 
Panel title
Antal besøg: 29511

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32018303871155sekunder