Galop og travheste - en ridesport med kunst. - Forside

Velkommen til denne side.

I Danmark har vi i alt 8 forskellige væddeløbsbaner.
Nogle kun egnet til travløb, andre kun til galopløb og de sidste til begge dele.

Jeg selv, har arbejdet meget - både med trav og galopheste - og er glad for
at befinde mig i selskab med disse dyr.

En hverdag på de forskellig væddeløbsbaner, er forskellige dage. Hos nogle trænere, er dagene lange hos andre er de ikke.

I Danmark, er det endnu ikke muligt at søge praktikpladser, som er godkendte hos selve de danske væddeløbsbaner. Dog er det muligt at søge hos baneforvaltrene - dem som holder de forskellige baner ved lige og sørger for at løbsbanerne ser okay ud, både til træning og løbsdage.

Jeg selv, har endnu ikke prøvet hos baneforvalterne.

2011, startede jeg for første gang, praktik et andet som var anderledes end andre steder jeg havd prøvet. Jeg startede hos Ole Bender i en uge, hvor jeg selv kun kan komme med positive kommentarer. Ligesiden har jeg hængt fast derude, og elsker at tilbringe min tid på royal canin arena.

I dag, står jeg "desværre" kun tilbage med 2 heste. Der har været hårde kampe, omkring hvor langt jeg vil kunne gå med mine heste. Den ene jeg har, en en 18 årig gammel vallak, som er pensioneret galophest. Den anden, hedder Inchagi II, som ligenu befinder sig i USA. her står han, da han er ny-født hos Johan Miller.

 

 
Panel title

© 2018 galophestene

Antal besøg: 56

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,49708199501038sekunder