Klinik Kjersten Kranio-Sakral Terapi - ForsideJeg åbner igen klinikken fra mandag d. 25/5 med de forholdsregler vi er blevet anbefalet.

Dog behandler jeg ikke børn i øjeblikket, da mit behandlerrum ikke er særlig stort, og 3 personer er for meget på den lille plads. Jeg skriver her på siden, når jeg igen starter på børnebehandlinger.

 

Det betyder bl.a. at har du den mindste antydning af en luftvejsinfektion skal du IKKE komme/melde afbud. Symptomerne kan være som sundhedsmyndighederne siger: ondt i halsen, sygdomsfølelse, muskelsmerter, tør hoste og feber. Nogle oplever hovedpine, tab af smags- og lugtesans, kvalme og diarré. Får du symptomer på Covid-19, af nogen art i ugen efter behandling, skal du kontakte mig, så jeg kan informere videre.

Du skal selv medbringe lagen – og tæppe hvis du ønsker dette, og en flaske vand, så jeg undgår ”servering”.

Kom til den aftalte tid – og kommer du tidligere, så vent i bilen eller ude på vejen.

Jeg vasker/spritter af mellem hver behandling og sætter derfor også mere tid af til hver klient. Jeg har håndsprit til afbenyttelse for mine klienter.


Mvh KjerstenVelkommen

 

Har du ondt i ryggen, spændinger i nakken, hovedpine eller stress?
Kranio-Sakral Terapi kan hjælpe dig.


Kranio-Sakral terapi er en blid, respektfuld og effektiv kropsterapi, der har en dyb afspændende indvirkning på nervesystem, muskler og bindevæv. Behandleren skaber de rette betingelser for at kroppen kan aktivere sine egne ressourcer og genoprette en balance.

Kranio-Sakral terapi stammer fra Osteopatien, som er en lægevidenskabelig retning.

Jeg tilbyder behandlinger til voksne, børn og spædbørn, ring og aftal en behandling.


Klinik Kjersten Kranio-Sakral Terapi | Fregatvej 30, 4040 Jyllinge |

Telefon 2690 0343


 
Panel title

© 2020 iverka

Antal besøg: 16991

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11571478843689sekunder