KglPost - Drillerier
                                            4e4e6a515231d19082011.jpg
Der forgik megen drillerier kassetømmerne imellem.
Her er nogle episoder:
Den med 2 øren var meget sjov,det gik ud over de nye så snart de skulle køre alene.
Man satte en 2 øre op bag hornkontakten,og hver gang man drejede hylede hornet,de fleste kørte hele deres tur med det hyleri,andre kørte i garagen og klagede deres nød,garageformanden havde lidt svært ved at se det morsomme,så de nøjedes med at brumme når de "gamle" kom ned og afleverede deres maskiner.
Der var en der var meget opfindsom med hensyn til drillerier,jeg nævner ikke "Hans" navn,han kunne finde på at bytte rundt på tændrørsledningerne så bussen vraltede afsted. Eller han satte bussen på centralstøtteben så den ikke kørte en meter.
Hvis vi kørte foran nogle nye kunne vi finde på at tage tændingen på vores maskine og slå den til igen,det bevirkede at der stod en kaskade af gnister ud af udstødningen,de nye syntes ikke det var sjovt at være bagved.
Ved nyårstid når man kunne købe fyrværkeri skulle man se sin maskine godt efter for der var nogen der trykkede et blåt kanonslag ind i fiskehalen og så provokerede dem til at tage tændingen, de lettede en hel meter når den sprang og fiskehalen forsvandt. 
Panel title

© 2018 kglpost

Antal besøg: 4661

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35991787910461sekunder