mettes - Forside
Om mettes
- hund, have og gammelt ragelse

Vores hund er:
Skifer, tibetansk spaniel, og født i Norge d. 9. april 2011 på Grothovda's Kennel på grænsen til Jotunheimen. Han er meget social og legesyg og skal snart have noget mere åndrigt selskab end os kedelige mennesker, så jeg er begyndt at kigge efter en tibbehvalp. Ønskelisten hedder: sød, kælen, black & tan tævehvalp. 

Vores have er:
Græs, mos, gamle træer, flisegange, pergolaer, roser og gamle, anlagte bede. I midten af det hele ligger det sorte træhus fra 1947. Vi flyttede ind 1. oktober 2011, og jeg var spændt på, om det ville lykkes at flytte de gamle pæoner med. Og sør'me så - nu, hvor foråret er godt igang, skyder de op ad jorden med fuld kraft! Vi fik etableret en biotop med det samme (læs: grenbunke), og i øjeblikket planter jeg at hav af pæne blomster i ikke-super-strukturerede bede. Skønt med jord under neglene. 

Vores gamle ragelse er:
Tjah.......... noget med, at jeg bliver ved med at fylde op herhjemme med købte/fundne/klunsede ting uden at rydde ud i de eksisterende ting. SÅ, gode ting hober sig op, og mine sønner ryster på hovedet af mig, når jeg kommer slæbende hjem med 11 forskelligt farvede spisestuestole, endnu en standerlampe eller et gammelt Rörstrand stel. Eller, endnu værre, mere orange plastik til køkkenet. So, shop coming up soon.

smiley.gif

Vel mødt,

Mette

4f8d4dfe0218a17042012.jpg
 
Panel title

© 2018 mettes

Antal besøg: 207

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,1042580604553sekunder