Velkommen til min verden! - Sådan er jeg

4d1ba29803cf529122010.jpg  Det er bare mig

Mit navn er Amalie, og jeg er en helt (u)almendelig pige på 15 år. Jeg går i 9. klasse i folkeskolen, så jeg har en del at se til, nu hvor afgangsprøverne så småt nærmer sig. I skole er jeg den lidt nørdede type, der altid laver sine ting og er forberedt til timerne. Det er ikke fordi jeg er enormt klog eller noget, jeg knokler bare rigtig meget for at gøre mit bedste. Det giver heldigvis også gode resultater. Jeg har aldrig været en af de der populære piger med en kæmpe vennekreds. Jeg kan bedre lide at have få meget nære venner, som jeg altid kan stole 100% på.

 

Roden til min glæde

Venskab betyder utroligt meget for mig, men min famillie er også rigtig vigtig. De får min hverdag til at hænge sammen, og har altid støttet mig. De holder mig oppe i svære tider, og deler alle de gode oplevelser med mig. Men det er ikke kun mine fantastiske venner og famillie der gør mig så lykkelig som jeg er. Her i foråret var jeg så heldig at finde sammen med den sødeste dreng, som jeg længe havde været forelsket i. Vi holder stadig sammen, og er tæt knyttede. Jeg er dem alle dybt taknemmelig, de er med til at gøre mig til den jeg er.

 

Min fantasi

Som i nok finder ud af, fejler min fantasi i hvært frald ikke noget. Jeg har altid elsket at digte og finde på, også som lille. Det var aldrig sjovt nok at lege "mor, far og børn", nej der skulle vilder ting til. Noget med eventyrlande, drager, talende dyr og magi. I dag er jeg rigtig glad for min gode fantasi, for uden den ville der slet ikke være nogle historier og improviserede skuespil.

 

Min fremtid

Selvom jeg har sommetider har svært ved at fatte det, er jeg kommet op i den alder hvor alle begynder at spørge indtil min fremtid. Hvilke A-neavu fag vil du tage i gymnasiet? Vil du læse videre på universitetet? Hvad vil du uddanne dig til? Hvad vil du med dit liv? Til de spørgsmål må jeg svare "Det ved jeg ikke!?" Lige nu fokusere jeg på at blive færdig i 9. klasse, og efter det flytte til Fyn på efterskole. Hvad der kommer til at ske bagefter aner jeg ikke, og det frustrere mig at tænke på det.

Naturligvis har jeg nogle drømme, om hvad jeg godt vil være. Men de er kun drømme, og måske ønsker jeg ikke at de skal blive til mere end det. Skuespiller, forfatter, sanger, manuskriptforfatter og instruktør lyder som meget fede jobs, men jeg ved ikke om jeg nolgesinde bliver noget allá det. Det må fremtiden vise. Lige nu, vil jeg bare fokusere på de næste par år, og så må resten komme som det kommer.

 

 
Panel title

© 2018 min_verden

Antal besøg: 305

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33080005645752sekunder