oursecret - Simpelt forum

hvad skal jeg gøre`?

The post has 471 Views
tvivl
Written by tvivl Sat February 13th at 12:15 am
jeg kaster op stor set hele tiden eftersom at jeg stor set aldrig spiser... jeg for at vide at jeg er pæn og alt det der, men jeg VED at det er jeg ikk, men er der nogle der ved hvordan at jeg på en måde kan gemme at jeg kaster op... men spiser jeg mere, ved jeg ikk hvad jeg skal gøre, og jeg finder saksen frem, jeg kan ikk vise mig i noget form for undertøj,for der står så mange ting,ar, og jeg er bange for at fortælle min kæreste om mine problem...tror i at jeg skulle fortælle ham det`? ;I 
Emma
Written by Wed March 3rd at 8:52 pm
Hej smiley.gif Jeg synes helt klart at du skal fortælle ham det. Tro mig, det vil lette dit hjerte. Måske skulle du gå til en læge og fortælle om dine problemer? Hun/han kan helt sikkert hjælpe dig til at få det bedre. Håber jeg kunne hjælpe. Jeg sender dig tanker herfra.
Julie og Christina
Written by Mon March 8th at 9:54 am
Hej (:
- Vi er 2 piger på 15, der i denne uge har projektuge. Vores overemne er ''Livet på godt og ondt'', og derfor har vi valgt emnet anoreksi og spiseforstyrelser (:
Vi ville derfor gerne spørger, om vi må lave et ''telefon interview''. Spørgsmålene kommer hovedsagligt til at handle om grunden til du startede, hvordan din hverdag ser ud (af hensyn til mad) osv. Du er selvfølgelig anonym i vores præsentation (:

- Vi håber at du vil hjælpe os med vores emne, og hjælpe os med at forstå grunden med anoreksi (:
   Vi ville være rigtig glad hvis du kunne svare i dag, da det er i denne uge vi har om det, men undskyld vi er lidt sent ude! (:

Mange Hilsner Julie og Christina
 
Panel title
Antal besøg: 23591

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10088419914246sekunder