PEDERSKER - Skattejagt
Skattejagt i Skadegård skoven!
Jeg havde en skole og legekammerat på Nethes minde ( ligger ved siden af Gyldenvang), her husker jeg vi løb rundt på markerne hvor negene stod i skok. Mellem Skadegård og Gyldenvang lå en skov som vi også legede meget i. En dag så vi et fundament til et hus lidt ruin var det og når vi kom hjem til min kammerat spurte vi hans far hvad det var.
Han fortalte at det var et hus der havde hørt til Skadegård og det var brændt. Nu fortalte han at dem der havde boet der i krigens tid havde gravet deres penge ned i en lille kiste så tyskerne ikke kunne tage pengene fra dem, men da krigen var slut og huset havde brændt kunne de ikke finde kisten.
Jeg spurte min far om jeg måtte låne hans spade, og cyklede til Nethes minde, min kammerat havde også en spade og så gik vi i gang – hold da op hvor vi knoklede, der var trærødder over alt, så når dagen var omme havde vi opgivet projektet--- Kan I finde ruinen er der nok stadig en kiste i omgivelserne – eller var det hans far der ville give os en skattejagt.

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 268487

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,80071401596069sekunder
Seneste Nyheder
Billeder m. beskrivelse
Gamle billeder
Nye billeder
Ældre billeder
Andre