SANGMASKINEN - Om clipart
1586639670.jpg

Hvad er clipart

Clipart er små vignetter, tegninger eller billeder, der nemt kan indsættes i din sang. Clipart gør sangen mere spændende at se på - istedet for bare en side med rå tekst.


Der findes tusindvis af clipart, der kan hentes på internettet eller i specielle clipartprogrammer. Vi bruger selv programmet Arts & Letters.


Vores cliparts er produceret i JPG-billedformat og kan bruges frit til egne produktioner. Dog må du ikke lægge dem op på din hjemmeside som værende dine egne.


Hvis du vil bruge vores cliparts, klikker du på et lille billede i de forskellige kategorier. Derefter åbner cliparten i fuld størrelse og kvalitet. På dette billede højreklikker du, og vælger "Gem billede som". På den måde gemmes cliparten på din egen computer, og derfra kan du indsætte cliparten i dine egne sange.


Se vores cliparts i disse kategorier:


Dine egne billeder
Hvis du ønsker dine egne billeder indsat i sangen, så kan det også lade sig gøre. Har du billederne i elektronisk format, så skal du sende dem til os som vedhæftede filer i en mail. Det er vigtigt, at du sender dem som vedhæftede filer. Andre metoder gør nemlig, at kvaliteten forringes.
Hvis du alene har billederne på papir, så skal vi have dem leveret på vores adresse. Så scanner vi dem ind og bruger dem i sangen derfra.

tongue.gif
 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 5672

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,83705806732178sekunder