Skrivepulten - The Hunger Games
 

Hunger Games the movie
Filmen følger utrolig meget bøgerne. Faktisk næsten endnu mere end hvad Twilight filmene gør – believe it or not. Men hvorfor også lave om på noget der er perfect, am I right? Denne type film er måske også noget nemmere at filmatisere end hvad Twilight og Harry Potter filmene var. Der er jo ikke så mange fantasy elementer der skal skabes og så virker aktion altid godt på film.

Man sidder heller ikke og føler at man mangler en masse scener som jeg synes man gjorde i de to andre film. Dog kunne der godt være blevet gjort mere ud af Katniss og Peetas star crossed lover thing..

Det er også svært på film at visualisere hvad Katniss tænker. Da bøgerne er i jeg-fortæller, fortælles det hele gennem Katniss’ tanker og følelser. Det har de løst ved at vise hvad der foregår på den anden side af kameraet. På den måde bliver meningen faktisk endnu klare på film end i bøgerne.

Et andet sted hvor det visuelle har gjort en stor forskel er, ved nogle af de scener hvor de slår hinanden ihjel. Der bliver scenerne mere voldsom på film end de gør i bogen.

Og en sidste ting... er det bare mig eller er Haymitch karakteren ikke lidt for slesk i filmen?     
 
Panel title

© 2021 Copyright

Antal besøg: 33886

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10472393035889sekunder