Velkommen til Snebærvejs dagpleje - Dagens gang

Jeg lægger vægt på at børnene kommer til et trygt miljø. Vi starter derfor altid dagen i vores base, hjemme hos mig; med mindre barnet møder sent på dage hvor vi er i legestue.

Vi bruger en del tid hjemme, hvor vi er ude mest muligt i vores store lukkede have. Her er der riglig mulighed for at få brændt krudet af. Der er bla. nedgravet sandkasse, gyngestativ med babygynge og sansegynge, vi laver lidt motorik på trampolinen, og ellers er der rig mulighed for at køre på scooter, traktor, lille cykel el. løbehjul alt efter hvor barnet er i udviklingen.

Driller vejret har vi også god plads indendørs til at muntre os. Her har vi en del legetøj, som jeg skifter lidt mellem, så vi kan variere vores lege.

Jeg går i legestue sammen med andre dagplejere i Godthåb. Her er vi samlet torsdag i ulige uger.

Derudover besøger vi hinnanden på kryds og tværs for at give hverdagen lidt krydderi, ligesom jeg besøger børnehaven med børnene af og til, så de kan prøve at være i en stor flok.

Når der er tid til højtider som jul, påske, fastelavn, halloween mm. laver vi nogle ting sammen, der har med netop den højtid at gøre, lige som jeg er med til at festliggøre fødselsdage. 

 
Panel title
Antal besøg: 827

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,49173617362976sekunder