Spirituelmentor - Hvem er jeg!

4f9a720875c9727042012.jpgHer kan du læse lidt om min vej de sidste 14 - 15 år… Den har været præget af stor nysgerrighed, kreativitet og især det spirituelle, som jeg også har med fra min meget spirituelle morfar der har lært mig mange spændende ting, men også en mor med evner til at se dybt i andre. Ind bag alle lagene de fleste gemmer sig bag.

 

Oprindeligt er jeg uddannet beklædningsdesigner, med en læreruddannelse fra håndarbejdets fremmes seminarium oven i.

 

I 1998 fik jeg indvielse i Inka traditionen, af Juan Nunez del Prado, fra Peru. Det satte en dyb proces i gang, hvor jeg fik stort indblik i en spirituelle virkelighed, ikke mindst energiarbejde – og hvor godt kendskab jeg allerede havde til den verden. Man kan sige, at her mødte jeg, mig selv. Helt i tråd med Inkatraditionen.
Lige siden har beskæftiget mig med den spirituelle verden. Den begejstre mig, og jeg inspireres og styrkes af den, på måder jeg gerne deler med andre.

 

Fra 1999 – 2003 tog jeg uddannelser i nlp og systemisk proces ledelse og coaching hos HumanTouch, det medførte mange erkendelser af sindet, bevidstheden og ikke mindst af de mange niveauer af virkeligheden.
En fantastisk underviser – en mester på sit område. Meget inspirerende.

 

I 2003 gik jeg hos Connie Pagsgren og Birthe Hee og lærte intuitiv maling.

 

Samme år afsluttede jeg også en 2 årig uddannelse som healingsmassør på center-oasen, hvor jeg havde udbyggende kurser i bla. chakra afbalancering, joint release, og polarisering, samt indre-barn arbejde, kritiker, skyld og skam kurser m.m. Det gav mig meget stor indsigt i hvordan energi påvirker os og hvilken indflydelse vi har på den.
Jeg fik 2 år ekstra som assistent, hvilket gav grobund for undervisning og mere indsigt, og erfaring med bevidst healing.

 

En 2 årig uddannelse i kanalisering og healing hos Stjernen fulgte samtidigt. Elisabeth er en fantatisk guide ind i den spirituelle verden og stor sharman.

 

Coaching som metode til, at finde ind til det potentiale vi alle har, og åbne den indre visdom finder jeg nærmest magisk.
Derfor kom også Sofia Mannings coachudd. på, samt en uddannelse som intuitiv coach, hos Hvidehus konsulentgruppen. Det intuitive sammen med coaching oplever jeg som et link mellem den spirituelle og den fysiske virkelighed, på en meget jordnær måde. Det sidste der er kommet til på den front er visionær coaching gennem Soleira og Santari Green, – fra England.

 

I 2006 kom jeg en kort tur rundt om Lars Muhl og hans spirituelle tilgang. Og skabte en større bevidsthed ind i det feminine rum.

 

Senere deltog jeg på Kirsten Stendevads Gudindeskole, og fordybede mig et helt år i gudinden i os. En kontakt jeg til stadighed arbejder på at opbygge på mange planer.

Som kunstner, deltager jeg hvert år på Bjørn Ignatius Øckenholt`s kunstskole. En kunstskole hvor den enkeltes potentiale udvikles samtidig med skabelse af kunst. 
Det åbne rum af visioner den mand kan holde… Det skal prøves.

 

Det sidste som er kommet til er bla millionøsemetodens foretningssystem. – Det har givet mig et foretningssystem som jeg selv har videreudviklet.
Det er noget af det jeg deler ud af til andre iværksættere i mentoring allerede nu, og snart kommer til at videre formidle i grupper.

 

Med spirituel mentoring uddannelsen fra Christine Eilvig, er jeg på vej til at samle det hele endnu mere, i min egen form.
Som spirituel mentor knytter jeg det hele sammen, så det giver både personlig og spirituel udvikling for mig selv og dig som vælger at blive inspireret af mig.

 

Skab en skøn dag  -  Susanne Hedal Sørensen

 
Panel title
Antal besøg: 977

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.14242601394653sekunder