Internettet - Internettet nu!

Ineternettes betydning i dag 

Internettet har allerede i dag utrolig stor samfundsmæssig betydning, men samtidig kan der ikke herske nogen tvivl om, at det har et meget større potentiale. Vigtigt er det at tænke på, at det ”net” vi kender i dag er meget ungt – og derfor slet ikke udnyttet til det fulde.

Det første skridt mod en større udbredelse ville være gratis opkoblinger til alle – faktisk er sådanne tiltag allerede begyndt, at dukke op i lande som Japan. Og indenfor en kort tidshorisont må dette også regnes for at være sandsynligt i vestlige lande som Danmark.

Noget af det nyeste er den ”Digitale Signatur”, der gør det muligt at underskrive ”papirer” online. Dermed kan skattesager og andre kontrakter klares hjemmefra – og vil på den måde kunne spare både os borgere, men også staten, for tid og penge.

Internettet er i mange henseender med til at lette vores tilværelse meget – samtidig med at det forsat giver. os

Fremtid 

 Kigger man længere frem i tiden, så er det utrolig svært, at sige hvilken drejning udviklingen vil komme til at tage.

Selv tror jeg, at Internettet vil blive en mere og mere integreret del af vores tilværelse – en tilværelse, hvor det ikke længere er nødvendigt at sidde på sit kontor for at bruge det! Det ”net” vi kender i dag bliver mobilt – og meget mere fleksibelt. Forretningsmanden, som vi kender ham i dag, vil få mobiliseret sit kontor, så kan altid kan arbejde uanset hvor han befinder sig.

 

 
Panel title

© 2018 thea-lasse

Antal besøg: 73

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32050085067749sekunder