volundsgade - Forside
Velkommen til A/B Vølundsgade 6-8 website. Sitet er tiltænkt foreningens beboere, intersserede købere og andre som kommer forbi!

A/B Vølundsgade er en andelsforening beliggende i Mimersgadekvarteret på Nørrebro, tidligere kendt som Rosenkvarteret. Foreningen blev stiftet i xxxx og huser i dag xx beboere fordelt over 19 lejligheder i to opgange. Vi er en lille forening og vægter derfor nærhed og det gode naboskab.

I 2009 begyndte vi en omfattende renovation af vores gård og baghus, der er en sand Københavnsk perle på "stenbroen". Desuden har Mimersgade Kvarterløft renoveret BananaPark, der ligger op til vores gård. Alt i alt har dette betydet, at vi i foreningen nu kan nyde et udemiljø i særklasse!

Baghuset der ejes af foreningen er delt op i et stue og første sal. Stuen benytter foreningens beboere til alt mellem himmel og jord -lige fra fødselsdage, generalforsamlinger og uformel grillhygge. 1.salen er på nuværende tidspunkt lejet ud som kontorlokale.

Vi afholder i foreningen hvert år to arbejdsweekender. Disse betyder, at vi for det første kommer hinanden ved som naboer, men i lige så høj grad betyder arbejdet at vi holder hus og gård ved lige ved at plante, male og rydde op og meget andet.
 
Panel title

© 2018 volundsgade

Antal besøg: 767

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50225687026978sekunder